Dezenfekte Seferberliği

Kırıkkale’de ilk doğum yaşı açıklandı! Kırıkkale’de ilk doğum yaşı açıklandı!

Kırıkkale Belediyesinin virüsle mücadelesini sürdürüyor. Belediye ekipleri pandemi sürecinin başladığı günden bu tarafa belirlenen ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışması yaptı.

A´DAN Z´YE DEZENFEKTE

Kırıkkale Belediyesi  koronavirüs salgının başladığı günden bu tarafa 109 Okul ve Yurt, 117 Cami ve Kuran Kursu, 125 Ticari Taksi, 224 Servis Aracı, 256 Toplu Taşıma Aracı´ında dezenfekte çalışması yaptı. Ayrıca belediye ekipleri tüm kamu kurum ve kuruluşları, hastaneler, sağlık ocakları, park bahçeler, vatandaşların yoğunluk oluşturduğu alanlar, dolmuş durakları düzenli olarak her gün dezenfekte ediliyor. Diğer taraftan da haşereye karşı mücadele veren ekipler insan sağlığına ve doğaya zarar vermeyen maddelerle ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

BİR TARAFTAN DEZENFEKTE DİĞER TARAFTAN YIKAMA

İlk koronavirüs vakasının görüldüğü günden itibaren teyakkuz halinde olan Kırıkkale Belediyesi, vatandaşları bu salgın hastalıktan korumak adına yoğun bir çalışma yürütüyor. Haftanın her günü salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirleri uygulayan belediye ekipleri  Kırıkkalenin 28 mahallesi, bu mahallelerin tüm cadde ve sokaklarında belirlenen program içerisinde aralıksız temizlik ve dezenfekteli su ile yıkama çalışmalarını sürdürüyor.