Kırıkkale’de hacı adaylarına hazırlık kursu Kırıkkale’de hacı adaylarına hazırlık kursu


58 DELEGENİN OYUNU ALDI

Kulüp binasında yapılan olağan genel kurulun Divan Başkanlığını Metin Karakuş üyeliğini ise Ergün Ceylan ve İsa Yeşilyurt yaptı. Kurulan divanın ardından seçimlere geçildi. MKE Kırıkkalespor için bir dönem daha aday olan Mustafa Demirel, 58 delegenin güven oyunun alarak tekrar Başkanlık görevine seçildi.

 

GELİN BİRLİK OLALIM

Amatör Lig´inde bulunan MKE Kırıkkalespor´un BAL Lig´ine çıkması için çaba sarf edeceğini söyleyen Başkan Demirel, “Dün olduğu gibi bugün MKE Kırıkkalspor´un yanındayız. 12. Güç olarak bilinen taraftarımızın da desteğini alarak MKE Kırıkkalespor´u hak ettiği yere çıkaracağız. Gelin MKE Kırıkkalespor için birlik olalım”

 

HAK ETTİĞİMİZ YERDE OLACAĞIZ

BAL Lig´in de bulunan Anadolu Kırıkkalespor´un da tekrardan ait olduğu profesyonel lige çıkması için büyük çaba sarf edeceklerini dile getiren Demirel, “Allah´ın izni ile 2018- 2019 sezonunda Anadolu Kırıkkalespor 3. Lig´e biz ise BAL Lig´ine çıkarak ilimizde çifte zafer kutlayacağız. Bu takımlar bizim değil tüm şehrin takımıdır. Onun için Kırıkkale´nin birlik olması ve takımlarımızı hak ettikleri yere çıkarmamız gerekiyor” dedi.

 

İŞTE YÖNETİM

Başkan: Mustafa Demirel. Yönetim Kurulu Üyeleri: Hasan Keskin, Ömer Çetin, Tufan Kızıltan, Cengiz Dağdelen, Bilal Demirbilek, Nahit Günay, Hakan Polat,  Mehmet Sayın, Süleyman Başer, Sefa Ereli, Ömer Ertaş, Ergün Ceylan, İsa Yeşilyurt, Yahya Bodur,  Yalcın Karakoç, Alper Baskak, Coşkun Ceylan, Ahmet Özkılıç, Eyüp Kızılarslan ve Bahadır Elidemir.

 

Haber: Kenan KUZUCU