Ak Parti Milletvekili Ramazan Can her iki haftada bir yapılan halk günü etkinliğinde parti binasında basın mensupları ile bir araya geldi. Can'dan önce söz alan İl Başkanı Mürsel Akçay Ak parti Milletvekillerinin Meclis'teki yoğun çalışmaya rağmen vatandaşları asla ihmal etmediklerini iki haftada bir milletvekilin gelerek partililerin ve vatandaşların sıkıntılarını çözüme ulaştırdıkların söyledi. Akçay'Hiçbir partide olmayan bu uygulama ile AK Parti vatandaşı ile kucaklaşıyor. Sıkıntılarını aracısız vekillere iletiyor. Böylece Ak partide siyasetin vatandaşımızın sıkıntılarını gidermek için yapıldı ortaya çıkıyor. Milletvekilimiz Ramazan Can'a dün ki yoğun meclis trafiğinden sonra buraya geldiği içinde kendisine teşekkür ediyorum' ifadesini kullandı

Üç Bölüm kaldı

Adalet Komisyonu üyesi AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can mecliste şuanda görüşülmekte olan İç Güvenlik yasası ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Can yasanın üç bölümü kaldığını muhalefet partililerini her türlü engelleme çalışmasına rağmen bu yasanın meclisten geçeceğini söyledi. Can 'Muhalefetin tüm engellemelerine karşı bu yasayı çıkartacaklarını söyleyen Can, 'Yoğun bir meclis çalışması var. Dün sabah saat 09.00`a kadar çalıştım. Neticede bu yasayı muhalefet engellemeye çalışıyor. Bu yasanın amacı ne?. Adam Molotof atıyor, otobüste yangına neden oluyor, araçları yakıyorlar, dükkanları ve işyerlerini yakıyorlar. Dolayısıyla toplumsal barışımızı tehdit ediyorlar. Huzuru tehdit ediyorlar. İnsanları sokaklarda rahat gezemez hale getiriyorlar. Temel hak ve hürriyetleri ihlal ediyorlar. Yaşama hürriyetini ihlal ediyorlar. Bütün bunları temel hak ve hürriyetleri adına yaptıklarını söylüyorlar. Halbuki insanlar huzur ve barış ortamında yaşarlar bunu tesis etmek için bu yasaya ihtiyaç vardır. İnşallah bu yasayı muhalefetin direnişine karşı çıkartacağız. İkinci bölümü geçirdik, üç bölüm daha kaldı inşallah önümüzdeki haftalar içerisinde yasalaştıracağız' ifadelerini kullandı.' ifadesini kullandı.

Örnek olduk

Milletvekili Ramazan Can Milletvekillerin halk günü uygulaması ile diğer illere örnek olduklarını belirterek 'Başka illerdeki Ak Partili Milletvekili arkadaşlarımıza bu konuyu anlatıyoruz. Olumlu sonuçlar aldığımızı söylüyoruz. Kendileri de böyle bir çalışma yapacaklarını söylüyorlar. Benim isteğim Halk günü uygulamasını önümüzdeki dönemde ayda birde olsa büyük ilçelerimizde yapmamız' şeklinde konuştu.

Temayül için teşekkür ettiler

Adalet Komisyonu üyesi AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can geçen hafta Ak parti tarafından temayül yoklamasının yapıldığını kendilerini milletvekili olması nedeniyle bu yoklamaya giremediklerini ancak ilimize temayül için gelen Milletvekillerinden il yönetimine teşekkür edildiğini söyledi. Can ' Temayül sona erdi. Şimdi alt komisyonlar oluştu. Bir iki gün içinde tüm aday adayları ile görüşme yapılacak. Alt komisyon görüşmesinden sonra dört Genel Başkan Yardımcısından oluşan Üst komisyon kalan aday adayları ile görüşecek. 23 Mart'ta Başbakanımızında katılacağı kurul listeye şekil verecek.7 Nisan'da da liste Yüksek seçim kuruluna verilecek. Bu bir demokrasi yarışı. Mevlam tüm aday adaylarımız hakkında hayırlısını versin. İlimiz için kim hayırlı ise o aday olsun' şeklinde konuştu.

Önal’dan Kırıkkalegücü maçına davet Önal’dan Kırıkkalegücü maçına davet

65 kişinin ismini verdim

Adalet Komisyonu üyesi AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can önümüzdeki günlerde yapılacak olan Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatına İnfaz ve Koruma Memurluğu alımı ile ilgili olarak müracaatını yapan istenilen vasıflara uygun 65 Kırıkkale'nin ismini Bakan'a verdiğini belirterek 'Bu arkadaşlarımız istenilen vasıflara uygun arkadaşlar. Ancak yapılacak alımda mülakat süresi var, yiyecek ekmekleri varsa nasiplerinde vrsa iş sahibi olurlar. Bizim dileğimiz Kırıkkale'li gençlerimizin ekmek yemesi' şeklinde konuştu.