Kırıkkaleli avukatlar ayaklandı! “Adalet istiyoruz!” Kırıkkaleli avukatlar ayaklandı! “Adalet istiyoruz!”


Kırıkkale Sınav Koleji, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Milli Mücadele´nin 100. yılında, gençlerin milli ve manevi değerleri yaşayarak tanımasına yönelik faaliyetlerine devam ediyor.

 

HAZİRAN 2019´DA TAMAMLANACAK

Kırıkkale Sınav Eğitim Kurumları Kurucu Müdür Lütfi Ağırman liderliğinde Proje Koordinatörü Yaşar Kemal Çoban ve Sınav Koleji öğrencileri arasında 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Milli Mücadelenin 100. Yılının öneminin daha iyi kavranılması milli ve manevi değerlerimizin yaşayarak öğrenilmesi, Web 2.0 araçlarından yararlanarak öğrencilerin dijital becerilerinin yükseltilmesi için Türkiye geneli il ve okulun ortaklaşa başlattığı ‘Bir Destansın Sen Anadolu´ adlı eTwinning projesi her ay bir dizi proje faaliyetleri düzenleyerek Haziran 2019´da tamamlanacak.

 

ŞEHİTLİKTE BİR ARAYA GELECEKLER

Proje çıktısı olarak; proje ortaklarıyla (81 İl) hazırlanmış şiir videosu, proje ortaklarıyla hazırlanmış Kahramanlık Anıtları Sergisi, öğrencilerin şiirlerinden oluşan şiir kitabı, 18 Mart Çanakkale Zaferi konulu tiyatro gösterisi, şehitlerin anısına fidan dikme etkinliği düzenleyerek öğrencilerin doğaya karşı farkındalık kazanması ve projede yer alan öğretmen ile öğrencilerin Çanakkale Haftasında , Çanakkale Şehitliği´nde bir araya getirilmesi hedefleniyor. Haber: Ahmet Özhan