BELEDİYE TARAFINDAN ÇOCUKLARA ÖZEL OYUN PARKURU KURULDU

 

Başkan Saygılı makamını Tok´a devretti

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 3 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ramazan Tok´a devretti.

 

OYUN PARKI KURULDU

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen programlara katıldı. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında düzenlenen törenin ardından Belediye tarafından düzenlenen Büyük Şehir Parkı Etkinlik Çayırında çocuklara özel oyun parkuru kuruldu.

 

BAŞKAN RAMAZAN TOK

23 Nisan programları Belediye Başkanlık makamında başladı. Şehit Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ramazan Tok Başkanlık makamına oturdu Tok, Belediye Başkanı ile sohbetin ardından makamda bulanan Başkan Yardımcıları ve Birim müdürlerinden bilgi aldı.

 

Kırıkkale’de ilk doğum yaşı açıklandı! Kırıkkale’de ilk doğum yaşı açıklandı!

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL VERDİ

Temsili Başkan Ramazan Tok, bazı birim müdürlerine talimatlar verdi. Belediyedeki programın sona ermesinden sonra Başkan Saygılı, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı´nda düzenlenen programa katıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu şiirler okunarak, okulların gösterisi ile devam eden programda Saygılı, dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

 

TEŞEKKÜRLER SAYGILI

Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında düzenlenen törenin ardından Büyük Şehir Parkı Etkinlik Çayırında çocuklara özel oyun parkuru kuruldu. Saygılı, bu vesile ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığını ifade etti. Büyük Şehir Parkı Etkinlik Çayırında çocuklara özel oyun parkuru için veliler Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya teşekkür ettiler. Haber Merkezi