İŞTE YÖNETİM

Dernek binasında gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrar Mevcut Başkan Rıfat Öcal seçilirken Başkan Yardımcılığına Yusuf Baran, Şehit Suat Yalçın´ın annesi Güllüşahan Yalçın, Şehit Hüseyin Canavar´ın annesi Fadik Canavar ve Şehit Musa Saydam´ın annesi Elfat seçilerek Şehitlerimizin aileleri ile gazilerimizi temsil etmek üzere yeniden görevlendirildiler.

 

ŞEHİT ÇOCUKLARINA BURS İMKÂNI SAĞLANDI

Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı

Düzenlen toplantıda Dernek Başkanı Rıfat Öcal “Yönetim Kurulumuz, Dernek üyelerimize sınırlı imkânlarına rağmen hizmet etmeye çalışmış, gerek Kamu Kuruluşlarında çalışan üyelerimize ve gerekse öğrenimine devam eden üyelerimizin çocuklarına ihtiyaç duydukları her durumda elinden gelen desteği sağlamış ve Şehitlerimizin çocuklarının bir kısmına burs imkânı sağlanmıştır.

 

SORUNLARIMIZI DİLE GETİRDİK

“Yönetim Kurulumuz, Valilik Makamı başta olmak üzere tüm yetkililerden randevu alarak dernek sorunlarımızı dile getirmiştir. Zaman zaman İlçelerimiz de ziyaret edilerek Kaymakam ve Belediye Başkanları ziyaret edilmiştir. Gerektiğinde Derneğimizin faaliyet ve düşünceleri basın yolu ile kamuoyuna duyurulmuştur. Üyelerimizin taleplerini Valilik, Garnizon Komutanı ve çeşitli kuruluşlara aktararak çözüm yolları aranmış, Kanun teklifleri hazırlanarak siyasi Partilerin temsilcilerine iletilmiştir. Gerekli yazışmalarda alınan cevabi yazılar üyelerimizle paylaşılmıştır” dedi.