PANDEMİ KURALLARINA UYULDU

Özel bir düğün salonunda yapılan kongreye MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya´nın yanı sıra MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, MHP´li ilçe Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Saygı durusu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kongrede divan seçimi yapıldı. Kongre pandemi kuralları uygun olarak gerçekleştirildi.

 

GENEL BAŞKAN BAHÇELİ MESAJ GÖNDERDİ

Divan Başkanı olarak MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, katip üyeliklerine ise MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, MHP Kadın Kolları Başkanı Hatice Narin ve İl Genel Meclis Üyesi Azmi Özkan seçildi. İlk olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin gönderdiği mesaj Milletvekili Halil Öztürk tarafından okundu. Daha sonra MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı. 

 

KURBAN KESMEDİK, BAĞIŞLADIK

MHP´li İl Başkanı Erdal Baloğlu, ilçe kongrelerinin 10 Ağustos´ta başladığını ve kısa bir sürede tamamlandığını belirterek, “İlçe kongrelerimizin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Örnek kongreler teşkil ettik. Her zaman ön palana çıkmayı ve farkındalık yaratmayı kendimize şiar edindik. Bu bağlamda gerçekleştirmiş olduğumuz icra kurulunda arkadaşlarımız dedi ki ‘Girişte kurban keselim kan akıtalım´ dediler. Bezlerde genel merkezimizin olurunu alarak kurban kesmeyelim kovid-19 döneminde kana ihtiyaç olduğunu söyledik ve Türk Kızılay´ına bağışladık”

 

İKİ TANE ÖNEMLİ SINAVLAR VERDİK

Baloğlu, bir önceki kongrelerinin 21 Mayıs 2017 yılında olduğunu söyleyerek, “Gönül arzu ederdi ki bu covit döneminde sizleri bir araya getirmeyelim. Ama siyasi partiler kanunu ve dernekler kanunu bizleri kongreler yapmaya mecbur ediyor. Bir önceki kongrelerimizden bugüne kadar Kırıkkale olarak iki tane önemli sınavlar verdik. Birincisi 2018 yılındaki Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimi. Diğeri de 2019 yılında yapılan mahalli idareler seçimleri”

 

ERDOĞAN´A DESTEK İSTEDİK

2018 yılında Milletvekilliği seçimlerinde Kırıkkale olarak bir milletvekili çıkardıklarını dile getiren Baloğlu, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hem şahsım ve hem de partililerimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a destek istemişlerdir. Daha sonra ikinci kez milletvekilliği seçimlerinde kendileri için destek istediler. Bizlerde sorumluluklarını yerine getirdikleri için Milletvekillerimize ve teşkilatlarımıza teşekkür etmek istiyorum”

 

KAZANAN CUMHUR İTTİFAKI OLDU

Mahalli İdareler seçimlerinde önce ilçelerden başlamak üzere merkezde dahil ulusal bir firma ile 4 sefer anket yaptırdıklarını söyleyen Baloğlu, “İsmi anılan ve ismi geçen arkadaşlarımızı kamuoyu anketleri ile tespit edip ortaya çıkan sonuçlar neticesinde adaylarımızı belirledik. 4 bölgemizde 4 Belediye Başkanımızı Kırıkkale´ye ve ilçelerine hizmet etme noktasında seçmiş bulunuyoruz. 11 Belediye´nin tamamının cumhur İttifakında olması bizim için gurur vericidir. 11 Belediye 23 İl Genel ve birçok belediye meclis üyesini Cumhur İttifakı kazanmıştır. Elimizden geldiği kadar çalışacağız” dedi.

 

Daha sonra yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Delegelerin güvenoyunu alan İl Başkanı Baloğlu, 3. Kez başkanlık görevine seçildi.

 

İŞTE YÖNETİM

 

YÖNETİM KURULU ÜYESİ 
Mustafa Narin 
Emin Durmaz 
Ömer Yılmaz 
Ramazan Acar 
İsa Cezan
Nezir Güler 
Halil İbrahim Soyalp 
Kemal Karakaya
Hatice Narin 
Ersin Ağar 
Mehmet Demirel 
Yaşar Erdal 
İdris Ulukaya 
Bilal Kağan Demirbilek 
Bülent AKgül 
Mustafa Kılıç 
Ziya Korkmaz 
Dursun Aygör 
Mehmet İpek Yeşilyut
Hasan Hüseyin Demirel
Berat Doğan 
Mustafa Aydın 
Allahverdi Güvenç 
Cahit Doğan 
Mesut Akçalı 
Mustafa Koray Altuner 
Ramazan Almaz 
Emir Ahmet Çağlayan 
Gökalp Yıldız 
Hasan Tamer 
Mikail Köksal 
Ali Ulutaş 
Ayhan İnyurt 
Muhsin Kartal 
Yusuf Denek 
Murat Onan 
Mustafa Bodur 
Dursun Uzunay 
Nuri Alagöz

 

DİSİPLİN KURULU ASIL ÜYELER

Merve Nur Koyuncu

Sefa Başer

Hüdai Kaya

İbrahim Gürbüz

Selda Öztürk

Emre Öztürk

İsa Dirican

 

ÜST KURUL DELEGE ASIL

Erdal Baloğlu

Murat Abalı

İlyas Canöz

Hatice Narin

Mehmet Akdemir

Osman Türkyılmaz

İsmail Bildik

Veysel Aydemir

Mehmet Koyuncu

 

HABER: KENAN KUZUCU

Bakandan öğretmen atamasına ilişkin açıklama Bakandan öğretmen atamasına ilişkin açıklama