Hava kirliliğine dikkat! Türkiye’de 4 milyon… Hava kirliliğine dikkat! Türkiye’de 4 milyon…


Kırıkkale Valiliği tarafından başlatılan 'Uzak da Olsak Eğitime Engel Yok” projesine destek amaçlı olarak Balışeyh İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Akpınar tarafından tespit edilen öğrencilere tablet hediye edildi.

 

TABLETLER SAHİPLERİNE ULAŞTI

Evlerinde bilgisayar ya da tablet gibi iletişim araçları bulunmadığı için Uzaktan Eğitim programından geri kalan öğrencilerin programa dahil olabilmeleri için Kırıkkale Valiliği tarafından başlatılan ‘Uzak da Olsak Eğitime Engel Yok´ kampanyası kapsamında toplanan tabletler Balışeyh İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Akpınar öncülüğünde dağıtıldı.

 

İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ DESTEĞİNE DEVAM EDİYOR

Korona virüs salgını dolayısıyla öğrencilerin büyük bir kısmı Eğitim Bilişi Ağı (EBA) üzerinden eğitimlerine devam ediyor. EBA´ya erişimde sorun yaşayan öğrencilere de Balışeyh İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün desteği sürüyor. Balışeyh İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Akpınar uzaktan eğitime ulaşmakta güçlük çeken öğrencilere her zaman olduğu gibi bugünde destek vermeye devam ediyor.

 

DERSLERİNİ UZAKTAN TAKİP EDECEKLER

Balışeyh ilçesini adım adım gezerek ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşan Müdür Akpınar, “Eğitim öğretim senesi bu yıl buruk açıldı. Öğrencilerimiz bu yıl her zamankinden farklı olarak derslerini uzaktan takip edecekler. Bu öğrencilerin uzaktan eğitime erişmeleri için temin ettiğimiz tabletleri teslim ediyoruz. Öğrencilerimize düşen derslerini takip etmek ve derslerine çalışmak. Hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı.

 

TEŞEKKÜRLER

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Balışeyh Kaymakamı Kübra Kablan ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi´nin eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkür eden Müdür Akpınar, eğitim için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Haber: Kenan Kuzucu