Asrın Koleji öğrencileri adliyeye giderek duruşma sonlarını gezip, hakim ve savcıları ziyaret etti.

Twitter hesabı nasıl çalınır? Twitter hesabı çalma yöntemleri! Twitter hesabı nasıl çalınır? Twitter hesabı çalma yöntemleri!

 

YENİ HİZMETE AÇILDI

Asrın Koleji´nde öğrenim gören öğrenciler, Kasım ayı değerler eğitimi “adalet ve demokrasi” konusu kapsamında meslek tercihlerinde yol göstermek, farkındalık sağlamak amacıyla Okul Müdürü Bayram Aydoğdu ile birlikte Kırıkkale Adliye Sarayı´nı ziyaret ettiler. Yeni hizmete açılan Adalet Sarayı´nı ziyaret eden öğrenciler ve öğretmenler adalet ve demokrasinin tecelli etmesini yerinde görme fırsatı yakaladı.

 

ADALET VE DEMOKRASİ

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz öğrenciler ile toplantı yaparak adalet ve demokrasinin önemini anlattı. Sonrasında mini bir drama ile öğrencilere duruşma ortamı yarattı. Okul Müdürü Bayram Aydoğdu konuşmada: “Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Mehmet Ayaz bey, harikulade ilgisi ve misafirperverliği ile çocuklarımıza unutulmaz anlar yaşattı. Çocuklarımıza drama yapma şansı veren Sayın Cumhuriyet Başsavcımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Haber: Emel Selci