YAHŞİHAN İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Siyaset akademisi mezunu Ali İhsan Akkaya, Yahşihan´da bağımsız İl Genel Meclis Üyesi oldu. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde tüm Yahşihanlı seçmenlerden destek isteyen Akkaya, Yahşihan sevdalısı olduğunu ve seçilmesi durumunda gece gündüz Yahşihan için çalışacağının sözünü verdi.

 

Kırıkkale’de jandarmadan anlamlı hareket Kırıkkale’de jandarmadan anlamlı hareket

AKKAYA KİMDİR?

1958 yılında Yahşihan ilçesi Hacıbalı köyünde doğdu. İlköğretimine Irmak köyünde başladı, Elmadağ ilçesinde ortaokulu bitirdi. Kırıkkale Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümünden mezun oldu. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Irmak istasyonunda 27 yıl hizmet etmiştir. Evli ve 2 çocuk Babasıdır.

Yerel gazetelerde köşe yazıları ve şiir yazmıştır. Gönüllü sivil toplum derneklerinde vakıf, federasyon ve konfederasyonlarda kurucu ve yönetici olarak görev yapmıştır. AnkaraMaki Kırıkkale´li Dernekler Federasyonu kurucusu ve Siyaset Akademisi mezunudur. Hala Yahşihan (Güzelhan) ilçesi Türkmen ve Yörükler Derneği başkanlığını yürütmektedir. Dünya Türkmenler Birliği üyesidir. İlçesinde ve köylerinde sosyal aktiviteler içersin de olup, köylerin, köylülerin seçtikleri muhtarlarla sürekli istişare hakinde bulundu. Devlet millet arasında vatandaşın talep ve takipleri ile yakından ilgilendi, Yoksul ve durumu olmayan ailelerin çocuklarının Değerli iş adamımız Saadettin Saran Bey´in katkılarıyla sünnet olmalarını organize etti. İlçemizi ve İlimizi Türkiye çapında Yörük - Türkmen çalıştaylarına ve toylarına katılarak ilimizi Sivil Toplum Platformları olarak sürekli temsil etmektedir.

Allah izin verirse Halkımıza inanır, güvenir ve desteklerse Yahşihan ilçesi Bağımsız II Genel Meclis Üyeliğine taliptir. Bütün halkına saygılarını sunar. Haber: Emel Selci