Akçay ‘Partim zarar görmesin diye´

2014-2017 yılları arası Ak Parti Kırıkkale İl Başkanlığı görevini yürüten, seçim sürecinde Ak Parti´den Milletvekili aday adayı olan eski İl Başkanı Mürsel Akçay partisinden geçtiğimiz Aralık ayında istifa etmişti. İstifasıyla ilgili ilk kez açıklamalarda bulunan Akçay, bu açıklamayı hakkında çıkan haberler üzerine yapmak zorunda kaldığını duyurdu.

HABERLER ÜZERİNE AÇIKLAMA YAPTI

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanlığı görevini 2017 yılının sonlarına doğru bugün görevde bulunan İl Başkanı Nuh Dağdelen´e devreden, çeşitli zamanlarda Ak Partiden aday adayı olan eski İl Başkanı Mürsel Akçay partisinden geçtiğimiz Aralık ayında istifa etmişti. İstifasıyla bu zamana kadar her hangi bir açıklama yapmayan eski İl Başkanı Akçay çeşitli medya kuruluşlarında hakkında çıkan haberler üzerine kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak istifasına açıklık getirdi.   

Kırıkkale’de hacı adaylarına hazırlık kursu Kırıkkale’de hacı adaylarına hazırlık kursu

İŞTE AKÇAY´IN AÇIKLAMASI

 Akçay açıklamasında “Gördüğüm lüzum üzerine Ak Parti´den istifa ettim. Hiçbir siyasi parti veya yeni oluşumlarla görüşmem yoktur. Birlikte yol yürüdüğüm arkadaşlarıma ve Kırıkkale´li hemşehrilerime teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. Akçay ilerleyen saatlerde bir mesaj daha yayımlayarak “İstifa sürecim ve istifam çok önce olmasına rağmen sosyal medyada herhangi bir açıklama yapmamıştım. Bunun nedeni partinin zarar görmesini engellemek istememdir. Dün yerel basında çıkan haberler sonrası açıklama yapma gereği doğmuştur” dedi.