Huzurevi sakinleri sinema keyfi yaşadı Huzurevi sakinleri sinema keyfi yaşadı

SON DERECE HASSAS DAVRANIYORUZ

24. Dönem Milletvekili, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Tülay Selamoğlu ve AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Gerçek Tekin AK Parti Kırıkkale Kadın Kolları teşkilat mensupları ve partililerle bir araya geldi. İl Başkanı Mürsel Akçay´ında katıldığı toplantıda AK Kadınların gerçekleştirdikleri faaliyetlerin değerlendirmeleri yapıldı. Carmine Otel´de düzenlenen çay partisinde partili kadınlarla ve teşkilat mensupları ile bir araya gelen Selamoğlu, AK Partiye gönül veren kadınlara daha büyük görevler düştüğünü ifade etti. Kadın kollarının çalışmalarıyla bütün teşkilatlara yön verdiklerini dile getiren Selamoğlu, Kadın Kolları teşkilatlarının ve mahalle yönetimlerinin oluşturulma aşamasında son derece hassas davranıldığının altını çizdi.

 

KADINLAR HER ALANDA HİZMET VERİYOR

Kadınların sosyal yaşamdaki önemini vurgulayan Selamoğlu kadınların sosyal ve siyasi yaşamda yer almaları gerekliğini belirterek AK Parti Kadın Kolları olarak tüm il ve ilçelerde bulunan teşkilatların kadınlar için çalıştığını vurguladı. AK Parti Kadın Kolları teşkilatının Kırıkkale´de olduğu gibi Türkiye´nin dört bir yanında bulunan insanlara hizmet ettiğini ve çalışmalarına aralık vermeksizin devam edeceklerini belirten Selamoğlu “Kadın Kollarımız 81 ilde, 853 ilçede, binin üzerinde beldede hizmet ediyor. Her alanda olduğu gibi sosyal alanda kadınlarımız çalışmaya devam ediyor. Kadınlarımız bu teşkilatlar sayesinde her platformda kendini gösteriyor. Kadın Kolları Kırıkkale İl Teşkilatı da her dönemde yükselttiği başarı çıtası ile bu yoldaki gayret ve çabasını her zaman ortaya koymuştur. Çalışmalar aralıksız bir şekilde devam edecek' dedi.

 

KADINLARIMIZIN YERİ BÜYÜK

Kadınların hem hayatta hem de teşkilat içerisinde önemli bir yere sahip olduklarını vurgulayan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay teşkilat içerisinde gerek kadın kolları, gerekse yönetimler içerisinde bulunan bayanların fikir ve tespitlerine önem verdiklerini dile getirdi. Kadınların sadece teşkilat içerisinde değil günlük hayatın düzenlenmesinde de büyük bir öneme sahip olduklarını vurgulayan Akçay, “Annelerimizin ve eşlerimizin destekleri olmasa bizlerde bu günlere gelemezdik. Kadınlarımızın evlerimizde, hayatlarımızda ve siyasetimizde yerleri çok büyüktür. Siyasette kadınlarımızın yaptıkları çalışmalar teşkilatımızın çalışmalarının neredeyse tamamına yön vermektedir. Bu sebeple hem teşkilatımız içerisindeki kadınlarımızın hem de kadın kollarında görev alan arkadaşlarımızın fikir ve projelerine son derece önem veriyoruz” dedi.