169 KİŞİ İYİ PARTİ´DEN İSTİFA EDİP MHP´YE KATILDI

 

Yarar ‘Yuvanıza Hoş Geldiniz´

 

İYİ Parti Kırıkkale teşkilatı kurucularından ve Genel Merkez Üst Kurul Delegesi olan Ferruh Çetiner ve beraberinde 168 arkadaşı İYİ Partideki görevinden ve parti üyeliğinden istifa ederek MHP´ye katıldı.   

Huzurevi sakinleri sinema keyfi yaşadı Huzurevi sakinleri sinema keyfi yaşadı

 

KATILIM HEYECANI YAŞANIYOR

Yerel seçim çalışmalarında heyecan doruğa ulaşırken, MHP Kırıkkale teşkilatında katılım heyecanı yaşanıyor. İYİ Parti Kırıkkale il teşkilatı kurucular kurulu üyesi olan ve Genel Merkez Üst Kurul Delegesi olan Ferruh Çetiner ve beraberindeki 168 arkadaşı iyi partideki görevlerinden ve parti üyeliğinden istifa ederek MHP´ye katıldı. Kalabalık bir arkadaş grubuyla beraber MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar´ın merkez seçim bürosuna gelen Çetiner ve beraberindekileri burada MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı ve MHP adayı Yarar karşıladı.

 

ZAFERE GİDEN YOLDA GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYORUZ

İl Başkanı Baloğlu, “Zafere giden yolda gücümüze güç katıyoruz. 31 Mart akşamında Allah nasip ederse Kırıkkale Belediyesi burçlarına 3 hilalli bayrağımızı dikeceğiz” diye konuştu. Merkez İlçe Başkanı Abalı´da Çetiner´e MHP rozetini takarak yuvaya hoş geldin temennisinde bulundu. Katılımların kendilerinin gücüne güç kattığını belirten MHP Kırıkkale Belediye Başkanı Serdar Yarar “İyi Parti Kırıkkale İl Başkanlığı kurucular kurulu üyesi ve genel merkez üst kurul delegesi Ferruh Çetiner ve 168 arkadaşı İYİ Partideki bütün görevlerinden ve parti üyeliğinden istifa ederek aramıza katılmıştır”

 

HEDEFE ULAŞACAĞIZ

“Ferruh beyi ve beraberinde aramıza katılan arkadaşlarımızı yeniden aramızda görmekten büyük onur duyduğumu ifade etmek isterim. Yuvanıza hoş geldiniz, şeref verdiniz. Desteklerinizle daha güçlü ve emin adımlarla hedefe ulaşacağız” ifadesinde bulundu. Çetiner´de Uzun yıllar dava arkadaşlığı yaptığım MHP Kırıkkale Belediye Başkanı Adayı Serdar Yarar´a destek olmak amacıyla kurucusu olduğum İYİ partiden arkadaşlarımla beraber istifa ederek tekrar yuvamıza dönmenin hazzını ve gururunu yaşıyoruz” dedi. Haber Merkezi