BEKLENTİ BÜYÜK

Semaver imalatçılarının bulunduğu çarşıdaki ustalar, lokanta ve çay bahçelerinin sipariş ettiği semaverleri yetiştirebilmek için adeta birbirleriyle yarışa girdiler. Özellikle yaz aylarında işlerinin iyi olduğunu ifade eden özel yapım semaverlerin tamiri yapan bazı esnaflar, semaver satışlarında bu yıl beklentinin çok yüksek olduğunu söyledi.

Kredi hacmi 12 trilyon 899 milyar lira oldu Kredi hacmi 12 trilyon 899 milyar lira oldu

 

UCUZ OLANI TERCİH EDİLİYOR

Esnaflar,” Özellikle yaz aylarında işlerimiz daha iyi. Semaver piknikçilerin olmazsa olmazları arasında. Bizler de en uygun şekilde müşterilerimize indirimli şekilde satıyoruz. İlgiden dolayı çok memnunuz. Her yıl yaz mevsiminde semaver satışında büyük bir canlılık yaşandı. Semaver satışı da yapıyoruz. Özellikle yaz aylarında piknikçiler bütçelerine göre semaver çeşitlerini tercih ediyor. Çok kaliteli ve daha uzun ömürlü olanların fiyatı biraz yüksek olanları alanlar azınlıkta, çoğu vatandaş ucuz olanı tercih ediyor”

 

YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

“Bu yıl yaz mevsiminin uzun süreceğini tahmin ediyoruz. İnşallah bu yıl beklentilerimiz ve tahminlerimiz tutarda durgun geçen kış sezonunu yaz mevsiminde yapacağımız semaver satışlarıyla telefi ederiz diye düşünüyoruz. Özellikle bizde kendi imalatımız olan semaverlerimizin satışı yapmaktayız. Semaverlerimiz rağbet gören ürünlerimizden bir tanesidir. Semaverde yapılan çayın tadı bir başka olur. İnsanlar bundan ötürü de yoğun ilgi gösteriyor” dediler.

 

HABER MERKEZİ