Kırıkkale’de ilk doğum yaşı açıklandı! Kırıkkale’de ilk doğum yaşı açıklandı!


 

 

Özel Gazi Koleji Değerler Eğitimi Paylaşma-Yardımlaşma konusu kapsamında dev bir projeye daha imza attı.

 

KOLEJDEN DEV BİR PROJE DAHA

Ayın değerine yönelik Okul Rehber Öğretmenleri tarafından başlatılan ve yürütülen Dilek Ağacı Gönül Köprüsü Sosyal Projesi Kapsamında Okul Veli ve Öğrencilerinin katkılarıyla biriktirmiş oldukları kırtasiye malzemelerini Keskin Cumhuriyet Ortaokulu ve Yahşihan Irmak İlkokulu´nda öğrenim gören kardeşlerine ulaştırdı.

 

İHTİYAÇ LİSTESİ HAZIRLANDI

Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Kurucu Müdürü Mehmet Al “Her ayı çok önemseyerek işlediğimiz çocuklarımızda benimsetmek istediğimiz Değerler Eğitimimizin bu ay ki konusu Paylaşma ve Yardımlaşma idi. Okulumuzda 1 ay boyunca Değerler Eğitimi çalışmalarını aktif olarak yürüttük. Dilek Ağacı Gönül Köprüsü Projesinde ise Okul Rehber Öğretmenlerimiz tarafından önce Kırtasiye Malzemelerinden oluşan ihtiyaç listesi hazırlandı.  Daha sonra bu listelerin içindeki malzemelerin yer aldığı zarflar oluşturuldu”

 

KOCAMAN YÜREKLİ ÖĞRENCİLER

“Velilerimizin onayını da alarak her öğrenci Değerler Eğitimi Ağacımızın üzerinde takılı olan bu zarfları seçip içinden çıkan malzemeleri okulumuza ulaştırdı. Böylelikle okulumuzdaki kocaman yürekli öğrencilerim hem paylaşmayı öğrendi hem de ihtiyaç sahibi olan kardeşlerine yardım etmenin mutluluğunu yaşadı. O kadar yoğun katılım oldu ki bu duyarlılık bizleri de son derece memnun etti. Biriken malzemeler Rehber Öğretmenlerimiz tarafından kolilenerek Ortaokul malzemeleri Keskin Cumhuriyet Ortaokuluna, İlkokul Malzemeleri de Yahşihan Irmak İlkokulunda öğrenim gören çocuklarımıza ulaştı”

 

PROJELER DEVAM EDECEK

Müdür Al, “Bu projemize yoğun katılım sağlayıp bizleri destekleyen başta Okul Velilerimiz olmak üzere öğrencilerimize, emeği gecen öğretmenlerimize ve okul personelimize çok teşekkür ederiz” dedi.  Ayrıca Müdür Al bu tür projelerin devam edeceğini, yaşayarak emek verilerek yapılan çalışmaların daha kalıcı olduğunu da sözlerine ekledi. Haber: Emel Seci