Pazar günü tarihi Fikret Karabudak Stadyumu yine zevkli ve çekişmeli geçmesi beklenen bir maça sahne olacak. İlimizin bölgesel amatör lig temsilcisi Kırıkkalespor ile Kırıkkale 1. Amatör kümeye damgasını vurarak Şampiyon olan Türk Metalspor 2015-2016 futbol sezonunda ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmek için kozlarını paylaşacak.Her iki takımda maç için kampa girmiş durumda

Hak eden kazansın

Kırıkkalespor Antrenörü Nihat Baran şampiyonluğu kıl payı kaçırdıklarını gelecek sezonda bu doğrultuda mücadele etmek istediklerini belirtti. Baraj maçında kendilerini zorlu bir rakibin beklediğini maçı kazanmaktan başka düşünceleri olmadığını belirterek“Takım olarak bu sezon ligde gözümüz şampiyonluk da idi. Ne yazık ki son haftalardaki düşüşümüz ile kaybettiğimiz şampiyonluğumuzu üzüntüsünü yaşıyoruz. Takım olarak iyi maçlarımızın oldu ama her şeye rağmen yeni sezonda Bal ligine devam etmek istiyoruz.Bunun için de Pazar günü oynayacağımız derbi maçının önemini biliyoruz. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Rakibimizin kesinlikle küçümsemeden mücadele vereceğiz. Önemli olan hak edenin kazanması ” dedi.

 

Kazanan Kırıkkale olsun

Kırıkkale’nin kızları Türkiye Finalinde Kırıkkale’nin kızları Türkiye Finalinde

Kırıkkale 1. Amatör kümeye damgasını vuran ve sezonlu hak ettiği Şampiyonlukla taçlandıran Türk Metalspor Antrenörü Hasan Basri Kara, ise hafta sonu oynanacak olan baraj maçına büyük önem verdiklerini söyledi. Kara geçen yıl baraj maçı oynama şansını kaçırdıklarını bu sene bu başarıyı yakaladıkların takım olarak BAL tecrübesi olduklarını belirterek “Gönlümüz Kırıkkale’nin kazanmasından yana. Gönül isterdi ki, Kırıkkalespor’un bu sezon şampiyon olarak üçüncü lige çıksın. Ama nasip olmadı. Tarihi kulübümüzle oynayacağımız karşılaşmanın önemini biliyoruz. Dostluk ve kardeşlik içinde geçmesi istiyoruz. Kazanan tarafın ise Kırıkkale’nin olmasını canı gönülden istiyoruz. Rakibimizin gücünü biliyoruz ” şeklinde konuştu.