İKİ ARKADAŞ HAYVANLARI BESLİYOR

Kırıkkale´deki birçok sokak hayvanına gönüllü bakıcılık yapan 20 yaşındaki Muhittin Utku Erdoğan ve 19 yaşındaki Beste Ecem Ünsal, haftanın her günü topladıkları yiyecekleri ve hayvanseverlerin gönderdiği mamaları, kentin değişik noktalarındaki alanlara bırakarak can dostlarının hayata tutunmasını sağlıyor. Soğuk havaya, bunaltıcı sıcaklara, karlı havaya aldırış etmeden yıllardır yollarını gözleyen hayvanları yalnız bırakmayan iki arkadaş, yiyecek bulamayan sokak hayvanlarını besleyebilmenin mutluluğunu yaşıyor.

 

Instagram geçici olarak nasıl kapatılır? Instagram geçici olarak nasıl kapatılır?

ÇOK FAZLA DESTEKÇİMİZ VAR

Sokak hayvanlarının hayatının bir parçası olduğunu belirten Muhittin Utku Erdoğan, arkadaşı Beste Ecem Ünsal ile yıllardır gönüllü olarak hayvanları beslediklerini söyledi. Erdoğan, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlara duyarsız kalmayan çok fazla destekçinin, mama yardımında bulunduğunu ancak yardımların hayvanları beslemek için yeterli olmadığını, daha çok desteğe ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

 

BİZ KÖPRÜ OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Maddi ve manevi her türlü desteği kabul ettiklerini vurgulayan Erdoğan, 'Mama desteği alıp hayvanlarla insanlar arasında bir köprü olmaya çalışıyoruz. Umuyoruz ki bu çalışma, ileriki süreçte tüm halkımız için bir farkındalık yaratır ve herkes elini taşın altına koyar. İlk mamayı dağıtırken can dostlarımızın bize nasıl şefkatle yaklaştığını görünce bu iş bizim için vazgeçilmez oldu' ifadelerini kullandı. Haber: Kenan Kuzucu