Ekipler bağ budadı

 

Kırıkkale´nin Sulakyurt İlçesi Danacı Köyünde ikamet eden ve KOAH hastası olan Osman Güloğlu isimli çiftçinin bağ budama ve bakım işlemleri Tarım İl Müdürlüğü teknik personelleri tarafından yapıldı.

OSMAN AMCA YARDIM İSTEDİ

63 yaşında olan KOAH hastası Osman Güloğlu, çiftçilik faaliyetlerinde kendisine yardım edecek kimsesinin olmaması nedeniyle bakımını yapamadığı 3 dekarlık bağı için Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz´dan yardım talebinde bulundu. Osman Güloğlu´nun talebini ivedilikle değerlendirmeye alan İl Müdürü Yılmaz, teknik personelleri yönlendirerek gerekli işlemlerin yapılmasını sağladı.

 

İnternet kullanıcıları için en iyi arama motorları İnternet kullanıcıları için en iyi arama motorları

ÇİFTÇİMİZİN YANINDAYIZ
Konu hakkında bir değerlendirme yapan ve çiftçilere seslenen İl Müdürü Yılmaz “İl Müdürlüğümüz olarak her dönem de çiftçimizin yanında olup, tüm imkanlarımızı seferber ederek çalışıyoruz. Özellikle Koronavirüs ile mücadele ettiğimiz bu günlerde il ve ilçe müdürlüklerimizle üretimin devamlılığı için daha da yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Osman Güloğlu isimli çiftçimizin de KOAH hastalığı var ve kendisine yardım edebilecek kimsesi yok”

 

SİZ EVİNİZDE KALIN

Son olarak Müdür Yılmaz, “Bu durumu bizlere iletmesi neticesinde ekiplerimiz kendisine ulaştı ve 3 dekarlık bağında gerekli budama ve bakım işleri yapıldı. Buradan çağrımızı tekrar yinelemek istiyorum. Siz evinizde kalın, biz çiftçilerimizle birlikte üretmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu. Haber: Ersin Atasayar