EMLAK MİLYARDERİ

Kırıkkale’nin en sevilen Kaymakamı Uludağ, vatandaşa veda ediyor Kırıkkale’nin en sevilen Kaymakamı Uludağ, vatandaşa veda ediyor

Emlak milyarderi” olarak da anılan Trump´un zaferi kuşkusuz tüm dünya tarafından yakından izleniyor. Sonuçlar Türkiye tarafından da yakından izlenirken, bu sonucun Kırıkkaleli Mustafa Akyürek için ayrı bir önemi olduğu kuşkusuz. 

5 AY ÖNCE BAŞVURDU
Türk Patent Enstitüsü verilerine göre gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Akyürek 22 Haziran 2016´da marka tescil başvurusunda bulundu. Başvuru ‘Donald Trump´ markası için yapıldı. Marka tescilinin ‘Gayrimenkul komisyonculuğu, müşavirliği ve idaresi hizmetleri´ alanında yapılması istendi.
TPE başvuruyu inceledi. 22 Haziran günü, başvuruyu, ‘şekli ve uzman benzerlik´ alanında inceledi. 

TPE İLAN ETTİ
22 Temmuz´da da başvurunun ilan edilmesine karar verildi. TPE kararına göre, ilan tarihinden itibaren 3 ay içerisinde bir itiraz gelmemesi halinde, başvuru tescil edilmek üzere belgelendirme servisine gönderilecek.

 

ŞİRKETİ İTİRAZ ETTİ

Edilen bilgiye göre başvuruya bir itiraz geldi. İtirazın, Trump´ın ABD´deki şirketinden geldiği öğrenildi. Akyürek´in, farklı birçok marka için başvurusunun olduğu anlaşıldı. ‘Donald Trump´ için başvuru fikrinin ise Akyürek´in arkadaşı Mücdat Yıldız´dan çıktığı öğrenildi.