Depremzedelere KIRDER´den 40 adet battaniye

Kırıkkale Belediyesi Meclis toplantısı canlı yayınlanıyor Kırıkkale Belediyesi Meclis toplantısı canlı yayınlanıyor

 

Kırşehirliler, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Zekeriye Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ´da meydana gelen deprem sonrası Kızılay´ın açmış olduğu yardım çadırına battaniye bağışında bulundu. Başkan Yıldız, “İnşallah Allah, bir daha böyle zor günler bizlere yaşatmaz” dedi.

 

ANLAMLI YARDIM

Elazığ merkezli meydana gelen Malatya´da da çeşitli sorunlara yol açan depremin ardından birlik ve beraberlik örneği sergilenerek, afet bölgesine çeşitli yardımlar yapılıyor. Bu kapsamda Kızılay Şube Başkanlığı tarafından açılan yardım çadırına Kırşehirliler, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Zekeriye Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, plakalarını da temsilen 40 adet battaniye bağışında bulundu.

 

VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Dernek yönetimi adına açıklama yapan Başkan Yıldız, “Türkiye bu işe duyarlı. Özellikle bakanımızın açıklamasından sonra bizlerde battaniye yardımı yapalım dediler. Plakamızı da simgeleyen 40 adet olsun dediler. Arkadaşlarımızla birlikte 40 adet battaniyemizi bağışladık. İnşallah Allah, bir daha böyle zor günler bizlere yaşatmaz. Bizler her zaman ülkemizin neresinde olursa olsun vatandaşlarımızın her zaman yanındayız” dedi.

 

KIZILAY´DAN KIRDER´E TEŞEKKÜR

Son olarak konuşma yapan Kızılay Şube Başkanı Mustafa İşler, “Yöresel bir derneğin böyle bir şeyde bulunması takdire şayan bir çalışma. Bizler hepimiz bu gibi durumlarda hangi ilden olduğumuzu bir kenara bırakarak Türkiyeli olduğumuzu gösteriyoruz. KIRDER´e teşekkür ederek, kendilerini böyle bir düşünce nedeniyle tebrik ediyoruz. Dernek yönetimimize başarılar diliyoruz. Bizler yardım çadırında toplamış olduğumuz yardımları inşallah Elazığ´a ulaştırarak, oradaki halkımızın yaralarını saracağız” dedi. Haber: Ayşe Soysal