Bugün Mekke´nin Fethi Anlatılacak

Vali Makas, “80 vilayetin özeneceği bir hale geleceğiz” Vali Makas, “80 vilayetin özeneceği bir hale geleceğiz”

 

Anadolu Gençlik Derneği Kırıkkale Şubesi (AGD Kırıkkale) 31 Aralık 2019 Salı akşamı saat: 19.30´da şehirlerin anası Mekke´nin Fethinin 1389. yıldönümü vesilesiyle “Mekke´nin Fethi Programı” düzenleyecek.

 

İNANCIMIZDA VE KÜLTÜRÜMÜZDE YOK

Program ile ilgili bilgi veren AGD Kırıkkale Şube başkanı Yusuf Bayraktar, 31 Aralık Salı akşamı saat 19.30´da NUR Camii Konferans Salonunda düzenleyecekleri programa tüm Kırıkkalelileri ailece davet etti.  Yılbaşı kutlaması adı altında yapılan kutlamaların inancımıza ve kültürümüze uygun olmadığını belirten Bayraktar, bu amaçla bilhassa gençlerimizi yılbaşı kutlamalarının etkisinden alıkoymak amacıyla AGD olarak tüm Türkiye genelinde bu programların yapıldığını söyledi.

 

İLAHİLER SESLENDİRİLECEK

Program kapsamında Kur´an-ı Kerim tilaveti, semazen gösterisi, sinevizyon gösterileri, Ravza İlahi grubundan ilahiler, sanatçı Osman Gündüz´ün seslendireceği ezgiler, konferans, Siyer-i Nebi ödül töreni ve daha birçok etkinliğin yapılacağını belirten başkan Yusuf Bayraktar, aynı zamanda programın ücretsiz olacağını belirtti ve “tüm halkımız programa ailece davetlidir” dedi. Haber: Ayşe Soysal