MHP İl Başkanlığı görevini Erdal Baloğlu'na bıraktıktan sonra Milletvekiliği için çalışma içine giren Seyit Ahmet Göçer çalışmalarına hız verdi. Merkezdeki partililerle sık sık sohbetlerle bir araya gelen Göçer İlçelere ve beldelere yönelik ilk çalışması Yahşihan , Bahşılı ve Hacılar'da yaptı.

Kırıkkale Belediyesi’nin borcu açıklandı! Kırıkkale Belediyesi’nin borcu açıklandı!

İlçeleri gezdi

Seyit Ahmet Göçer'in ilk durağı Yahşihan Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığı oldu. Burada ilçe yöneticilerle sohbet toplantısı düzenleyen Göçer ilçe sorunları hakkında da bilgi aldı. Göçer buradan Hacılar beldesine geçti. Hacılar Beldesin büyük ilgi ile karşılanan Göçer beldede büyük hizmetleri bulunan rahmetli belediye Başkanı Memduh Bodur'un kabrine giderek partililerle dua etti. Göçer Memduh Bodur'un kendine has kişiliği ve beldesine yaptığı hizmetlerle asla unutulmayacağını kendisinden sonra Hacılar'ın hizmet bakımından noksan kaldığını söyledi.Buradan Bahşılı İlçe Başkanlığına geçen Göçer burada da partililerin büyük ilgisi ile karşılandı.Bahşılı'da partililerle İlçe Başkanlığında sohbet ederek sıkıntılarını dinledi.

Her bölgede olacağız

MHP Milletvekili Seyit Ahmet Göçer ziyaretlerden sonra yaptığı açıklamada ayın 14'de yapacağı resmi açıklamaya kadar tüm ilçeleri ve beldeleri gezmeyi hedeflediğini söyledi. Göçer 'İl başkanlığım döneminde il ve ilçe teşkilatlarında beraber olduğum partililerle bir araya gelmeye gayret gösteriyorum. Bir hayırlı işin içine girdik. Allah yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip etsin. Her zaman partililerimle birlikte idim. Yine onlarla bir aradayım' ifadesini kullandı.