DEVA Partisi Kırıkkale İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş ve yönetimi, gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretlerinde esnafın sorunlarını dinledi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı, Kırıkkale´nin Yahşihan ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlçede bulunan esnafın ve halkın sorunlarını dinleyen İl Başkanı Karakuş, partisinin her sorunla ilgili çalışma yaptığını söyledi. Deva Partisi´nin sadece sorunları tespit etmekle yetinmediğini dile getiren Karakuş, Genel Başkanları Ali Babacan´ın ülkedeki sorunların çözümü için çare ürettiğini, ülkenin dertlerine deva olmak için geldiklerini söyledi.

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

DEVA Partisi olarak her zaman esnafın yanında olduklarını belirten İl Başkanı Karakuş, “Esnafın yaşadığı sıkıntıların farkındayız. Bugün ki Yahşihan ziyaretimizde esnafımızın içler acısı durumunu gördük. Kapısından girdiğimiz her esnaf işlerinin kötü olduğunu, borç yükünün her geçen gün ağırlaştığını, çalışan sayılarını azaltmalarına rağmen iş yerlerini kapatmamak için mücadele ettiklerini dile getirdiler. Esnafımıza bir dokunduk bin ah işittik”

Çiğ süt üretimi azaldı! Çiğ süt üretimi azaldı!

PAZARCILAR DERTLİ

Esnaf ziyaretlerinin ardından pazarcı esnafının sorunlarını dinleyen ve partisinin çözüm yollarını ortaya koyan Başkan Karakuş, “Şu anda ekonomik anlamda ülkenin sorunlarına en yerinde tespitleri yapan ve çözüm önerilerini sunan parti DEVA Partisi´dir. Ali Babacan´ın liderliği, tecrübesi ve bu zamana kadar gösterdiği siyasi performansı Türk halkının ilgisini görmektedir” dedi. Karakuş ve yönetimi daha sonra kıraathanelere giderek vatandaşlar ile sohbet etti. Haber: Kenan Kuzucu