Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmadı.  Kızılay bir çok alanda yardımlarına devam ettiği gibi okulların açılışı ile birlikte ihtiyaç sahiplerin çocuklarını unutmadı onlara yardım ve destek içinde stant açtı.

 

AİLERE EN BÜYÜK YARDIM

Türk Kızılay Kırıkkale şube başkanı Mustafa İşler  “Kızılay, halktan aldığını, halkın kötü günlerinde, halkın yardımına koşarak halka vermektedir. Türk Kızılay´ı, dünyanın her yerinde yaşanan doğal felaketlerde, savaşlarda herkesin yardımına koşar. Amacı, toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın sağlanmasına katkıda bulunmak, muhtaç ve yoksul insanların refahına katkıda bulunmak, ayrıca eğitim ve gençlik sorunlarının çözümüne katkıda bulunmaktır ailelere en büyük yardım çocuklarının eğitimine yardım ve destek  vermektir”

Fırında korku dolu anlar! Kıyma makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu! Fırında korku dolu anlar! Kıyma makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu!

 

ÇOCUKLAR OKUR DÜNYA DEĞİŞİR

Başkan İşler ‘´ Türk Kızılay Kırıkkale şubesi olarak okulların açılması ile çocuklarımızın kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için stant açtık. Çocuklarımız herşeyimizdir geleceğimizdir bir çocuğun hayatı eğitimle değişir, çocuklar okur dünya değişir. Kızılay olarak vatandaşların yanında olacaklarını ve her nerede olursa olsun yardıma muhtaç insanlara yardım elini uzatacaklarını´´ söyledi. Haber: Emel Selci