Kredi notu nasıl yükseltilir? Kırmızı kalem nasıl silinir? Kredi notu nasıl yükseltilir? Kırmızı kalem nasıl silinir?


 

 

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Keskin ilçesindeki ziyaretlerini hafta sonu sürdürerek halkın sorunlarını dinledi.

 

EVLERE MİSAFİR OLDU

Keskin ilçesinde seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Pazar günü ilçede vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşların evlerine misafir olan Başkan Dağdelen, onların talep ve sorunlarını dinledi. Ziyaretler sırasında objektiflere kimi zaman renkli, kimi zaman da duygusal görüntüler yansıdı. Bazı vatandaşların sorun ve taleplerini ilettiği Başkan Dağdelen, kendisine iletilen konularda hemen girişimlerde bulundu.

 

HASBİHAL EDİYORUZ

Ziyaretler konusunda bilgi veren Başkan Dağdelen, “Hemşehrilerimizle buluşuyor, hasbihal ediyor, beklentilerini dinliyoruz. Seçimleri ile 2 Haziran´da yeni bir dönemin kapılarını açacak olan Keskinli hemşehrilerimizle, ilçemize yapılacak yatırımları ve hizmetleri paylaşıyoruz” dedi. Başkan Dağdelen, ziyaretlerinde çocuklarla yakından ilgilendi, yaşlı ve mağdur ailelerin sorunları içim çözüm girişiminde bulundu. Haber Merkezi