Kritik maç sona erdi! Bir üst lige yükselen takım belli oldu! Kritik maç sona erdi! Bir üst lige yükselen takım belli oldu!


Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar ilçe merkezinde gençlere yönelik bir hizmete daha imza attı. Uyar belediye bünyesinde Yaz Spor Okulu açtı. Spor okulunu açılışına Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat, il yöneticileri de hazır bulundu.

Gençlere yönelik hizmet önemli

Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat Yaz Spor okulunun açılışında yaptığı kısa konuşmada ilçenin gençlerine yönelik böyle bir çalışma yapılmasından son derece memnun olduğunu söyledi. Polat 'Okulların tatil olması ile birlikte çocuklarımızın daha iyi vakit geçirmelerini sağlamak için yapılan bu Yaz Spor okulunun çok faydalı olacağına inanıyorum' şeklinde konuştu

Geleceğe yatırım yapıyoruz

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyan ilk defa faaliyete geçirdikleri Yaz Spor Okulu Yüzme, Güreş, Futbol, Atletizm, Basketbol, Step-Aerobik, Santranç, Masa Tenisi Futbol branşlarında açtıklarını söyledi. Uyar ' Yaklaşık 300 gencimiz müracaat etti. Gençlerimize formalarını da biz temin ettik. Yaz aylarında kötü alışkanlıklardan uzak dursunlar, bir spor branşında elit sporcu olmak için ilk adımı atsınlar düşüncesinde idik. Bir bakıma ilçemizin geleceğine yatırım yaptık. Antrenör arkadaşlarımız azimli ve gayretli çalışması ile bu gençlerimizin içinden iyi sporcular çıkacaktır. Bugün başlayan spor okulumuz 1 eylül tarihinde sona erecektir' ifadelerini kullandı.