Bahşılı belediyesinde hummalı çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı İbrahim Uyar belediye çalışanları, aileleri, ilçe halkı ve çalışanları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda ilçenin bir çok bölgesinde temizlik yapılması gerektiğini bunun belediye imkanları ve ilçe halkının katkısı ile yapılmasının daha verimli olacağını söyleyen Başkan Uyar ilçe genelinde temizlik seferberliği kararı aldı. Bu örnek çalışma geçtiğimiz gün İlçe merkezinde gerçekleştirildi. Halkın duyarlılığı ise takdir topladı.

Ebeveynler dikkat! Yeni doğan bebeklerde bu hastalıklar görülebiliyor! Ebeveynler dikkat! Yeni doğan bebeklerde bu hastalıklar görülebiliyor!

Teşekkür ettiler

Çalışmalara hızla başlayan ilçe belediye çalışanları ve ilçe halkının da büyük desteği ile önce Bahşılı belediyesinin çevresinde temizlik yapıldı. Yerde görülen tüm çöplerin topladığı çalışma sonrasında tüm otobüs duraklarını, Çocuk parklarını, trafik levhalarını düzenleyip boyalarını yenilediler. Kilit parkede arıza tamiratları, kaldırımları istila eden otların temizliği gibi işleri hızlı bir şekilde gerçekleştirildi. El birliği ile yapılan bu çalışma gerek ilçe halkı gerekse belediye çalışanları tarafından benimsenince ortaya güzel görüntüler çıktı. Temizlik çalışmalarını önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi.