BÜYÜK İLGİ

Programa Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yanıkoğlu, Başkan Yardımcısı İsa Teke, Tema Bahşılı Temsilcisi Yusuf Uyar, Tema İl Temsilcisi Mehmet Hilmi Kalkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sefayet Özbek, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Doğan, Atatürk Ortaokul Müdürü Yusuf Kaymaz, Müdür Yardımcısı Ünal Şimşek, Barbaros Ortaokul Müdürü Metin Uslu, öğretmenler , Belediye personeli ile öğrenciler katıldı.

 

YEŞİL BİR ALANA KAVUŞACAK

Doğanay Mahallesi Mezarlık mevkisinde, Bahşılı Belediyesi ve Türkiye Erozyonla Mücadele ve Ağaçlandırma (TEMA) Vakfı tarafından organize edilen ağaç dikme töreninde konuşan Belediye Başkanı İbrahim Uyar, ilçeyi yeşillendirmek amacıyla böyle bir uygulamayı başlattıklarını söyledi. 3 bin fidanı toprakla buluşturduklarını ifade eden Uyar, 10 bin fidan daha dikmeyi hedefledikleri bölgeyi koruma altına alarak Bahşılı´nın yeşil bir alana kavuşmasını amaçladıklarını vurguladı.

 

Fırında korku dolu anlar! Kıyma makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu! Fırında korku dolu anlar! Kıyma makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu!

DAHA GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

TEMA Bahşılı ilçesi sorumlusu Yusuf Uyar ise ilçede 1996 yılında başlayan ağaçlandırma seferberliğinin 20 yıldır devam ettiğini ve ilçenin daha güzel bir görünümü kavuşması için çabaladıklarını söyledi.