Kylian Mbappé hangi takıma gidecek? Mbappe, Real Madrid’e gitti mi? Kylian Mbappé hangi takıma gidecek? Mbappe, Real Madrid’e gitti mi?


 Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta Şampiyonluk yarışı içinde olmak isteyen ve yeni sezona yaptığı flash transferlere hazırlanan Yeni Amasyaspor kupa maçında Türk Metal Kırıkkalespor ile karşı karşıya gelecek. Tarihi Fikret Karabudak Stadyumunda oynanacak maç saat 16:00´da başlayacak.

ZORLU BİR RAKİP

Yeni Amasyaspor Teknik Direktörü Ahad Kömürlüoğlu  maç öncesi yaptığı açıklamada öncelikle ne Kırıkkalespor´un ne de Amasyaspor´un bulundukları ligi hak etmedikleri bir üst liglerde mücadele etmesinin hakları olduğunu söyledi. Kömürlüoğlu  Ziraat Türkiye Kupasında tur atlamak istediklerini  Türk Metal Kırıkkalespor  karşısında güzel futbol ve galibiyet arayacaklarını belirterek “ Rakibimiz Kırıkkalespor bu sene yeni bir yapılanma ile lige hazırlanıyor. Onlarında bizim gibi bir hedefi var. Kırıkalespor ile yıllara varan bir dostluğumuz var. Bu dostluk çerçevesinde maça çıkacağız. Ziraat Türkiye Kupasını bir hazırlık maçı olarak görüyorum. Ancak bu hazırlık maçında zorlu bir takım ile bir hedef için karşı karşıya geleceğiz. Çalışmalarımız sadece galibiyet üzerine kurduk. Kazanmak için önce güzel futbol oynamayı hedefliyoruz. İyi sonuç alarak Amasya´ya dönmek istiyoruz” ifadesini kullandı. dedi