AK Parti Keskin ilçe kongresi yapıldı

İlçede Belediye Düğün salonunda yapılan Keskin İlçe Başkanlığının 5. Olağan Kongresine İlçe yönetiminin yanı sıra AK parti İl yönetimi, ilçe belediye başkanlarının Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can katıldı. 5. Olağan kongre divan seçimi ile başladı. Divan başkanlığına ise İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay Seçildi. Divan seçiminin ardından kongrenin açılış konuşmasını AK Parti Keskin İlçe Başkanı Adnan Sanlı yaptı. Sanlı yaptığı konuşmada 'Atandığımız günden itibaren ilçemizde çalışmalara devam ediyoruz. il yönetimimiz ile uyumlu çalışmalar yaparak her seçimde oyumuzu artırıyoruz. 2015 yılı içerisinde yapılacak olan Milletvekilliği seçiminde de en yüksek oyu olarak üç vekil çıkarmak istiyoruz' diye konuştu

En iyi hizmeti hak ediyorsunuz

Keskin'in önemli hizmetler aldığını söyleyen Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, 'Bu hizmetler belediye anlamında, mahalli idareler anlamında, yatırımlar anlamında önemli hizmetler aldı. Keskin ilçemiz bu hizmetleri hak ediyor. AK Parti dönemlerinde bütün seçimlerde hep başarı sağladı, en son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise oyunu artırdı. AK Parti iktidara geldiğinde 2002 yılında kişi başına milli gelir 3000 dolar iken yıl 2014 kişi başına milli gelir 11 bin dolar oldu. Bu şu demektir, yani kişi dört kat zenginleşmiş. İlçe Başkanı Adnan Sanlı Belediye Başkanı Dede Yıldırım ve İl Başkanı Mürsel Akçay ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına devam ediyor. Yapmış oldukları hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel hizmetler yapacaktır' dedi.

Önal, “Gün sonunda bizim de hesap vermemiz gerekecek” Önal, “Gün sonunda bizim de hesap vermemiz gerekecek”

Çalışmalar devam ediyor

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım İse Yaptığı konuşmada, 'ilçemizin huzuru için çalışıyoruz. Halkımız bize görevi laik gördüğü günden bugüne çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah projelerimizi hayata geçirerek daha güzel hizmetler yapacağız. 2015 seçimlerinde de daha çok çalışarak 3 vekili meclise yollayacağız, biz Keskin'in huzuru ve rahatlığı için çalışmalarımıza devam ediyoruz' dedi.

Kongreler tamamlanıyor

Genel merkezin aldığı karar ile kongrelerin devam ettiğini belirten AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, 'ilçe kongrelerimiz tüm hızıyla devam ediyor Aralık ayı ilk haftası ilçe kongresi tamamlanacak ve il kongresi yapacağız. Kongreler siyasi partilerin düğünü gibidir teşkilatların yeniden canlanmasıdır, Çelebi'de ise mevcut başkanla devam etme kararı aldık seçimlerde güzel çalışmalar yaparak oy oranını her zaman artırıyor. Cumhurbaşkanlığı sicimindi Kırıkkale geneli yüzde 65 oy aldık önümüzde milletvekilliği seçimi var biz çalışmalarımız ile 3 vekili yine meclise göndereceğiz. Bu seçimin ardından sivil ana çalışmaları başlayacak bunun için üç vekili biz Kırıkkale'den göndereceğiz' ifadelerini kulandı.

Karakeçili'de Avan devam

Hafta sonu Karakeçili'de yapılanİlçe Başkanlığı kongresine Kongreye Milletvekili Ramazan Can, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay ,Merkez İlce başkanı Enver Kılıç ,Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik ile Ak Parti İl ve Ilçe yöneticileri ile kalabalık bir partili grup katıldı.Kongrede ilçe başkanı Halil Avan güven tazeledi.