8 Mart Dünya Kadınlar gününde kadınlara hangi hediyeler alınır? 8 Mart Dünya Kadınlar gününde kadınlara hangi hediyeler alınır?


Kırıkkale'de müzik sektöründe yıllarca hizmet eden ve çıkardığı kasetler ile yaptığı besteler televizyon ve radyo programları ile tanınan ilimizin en eski mahalli sanatçılarından Kamil Abalıoğlu oğlunun mürivetini gördü. Cumartesi günü akşam saatlerin de Diva düğün salonunda yapılan düğün merasimi büyük ilgi gördü. Çevre illerin ve Kırıkkaleli mahalli sanatçıların büyük ilgi gösterdiği düğün törenine Kırıkkale'nin tanımış eşrafları da katıldı. Kamil Abalıoğlu'nun Avukat oğlu Murat hayatını Malatyalı iş adamı Ersan Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şenol-Semra Erdoğan'ın Avukat kızı Gözde ile birleştirdi. Düğüne Malatya'dan da çok sayıda davetli katıldı.
Çevre illerden bir çok sanatçı katıldı
Müzik sektöründe adından sıkça söz ettiren Abalıoğlu kardeşlerin düğününe sanatçı ilgisi bir hayli fazla idi. Aksaray, Niğde, Çankırı, Ankara ve Kırşehir ilinin mahalli sanatçılarının yanı sıra ilimizin mahalli sanatçıları da aileleri ile birlikte Abalıoğlu ailesini bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar.
Amca çaldı söyledi
Yeğenler oynadı
Diva Düğün Salonunda yapılan düğün merasiminde sahneden hiç inmeyen isim amca Yüksel Abalıoğlu (Küçük Neşet) oldu. Söylediği birbirinden güzel parçalarla düğüne katılanları kimi zaman duygulandırdı ,kimi zamanda coşturdu. Düğünde gelin ve damadı piste davet eden amca Yüksel Abalıoğlu söylediği hareketli parçalarla yeğenlerini eğlendirdi.. Manşet Gazetesi olarak Abalıoğlu çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.