Sezon başı Hedeflerini belirlemiş ve bu hedefine doğru koşan futbol takımımız TÜRK METAL KIRIKKALESPOR mücadeleci ruhu ile şehrimizde ve gurbette yaşayan tüm Kırıkkalelilere haklı bir gurur yaşatmaktadır.
Bu öyle bir değerdir ki başarısı ve hüznü hepimizi doğrudan etkiler. Mücadele süresince sahada 11 adam, türbinlerde tek yürek olmuş 12. ADAM yarınki maça en iyi şekilde konsantre olmuş durumda.
***
Bu bir yarış ve grubun birincisini tayin edecek bir final karşılaşması yarın bizi bekliyor. Bir sezonun meyvesini yarın on binler önünde almak istiyoruz. Çünkü biz bunu hak ediyoruz.
***
Bütün Şehir ve 12. ADAM bunun heyecanını gün ve gün artan, dayanışma birlik ve beraberlik duygularıyla çok yoğun bir tempoda yaşamakta ve yaşatmaktadır. Onun için yarın Fikret Karabudak sahasında son yılların en mutlu gününü yaşamak istiyoruz.
Yarın bizim DÜĞÜN günümüz olsun
Yarın bizim BAYRAM günümüz olsun
Yarın bizim SEVİNME günümüz olsun
Yarın Tüm Şehrin MUTLU GÜNÜ olsun