GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’den Türkiye’ye örnek düğün

Abone Ol

Kırıkkale Valiliği koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü ve Kırıkkale Üniversitesince (KKÜ) hazırlanan kampanyaya, Kırıkkale Belediyesi, İl Jandarma Komutanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü de destek veriyor. 2022 yılında Kırıkkale Üniversitesi’nde yapılan toplantı ile tanıtılan kampanya 2023 yılı içerisinde de devam edecek.

Proje kapsamında ilçe kaymakamlıkları ile ilçe jandarma komutanlığı ve ilçe emniyet müdürlüğü de projeyi bölgelerinde devam ettiriyor. Bu kapsamda Karakeçili Kaymakamı Ali Can Uludağ ile ilçe emniyet müdürlüğü ve ilçe jandarma komutanlığı ekipleri çalışmalarına devam ediyor. Düğünlerde silah atılmaması için düğün sahipleri bilgilendiriliyor.

Hafta sonu Karakeçili ilçesinde düzenlenen düğün töreninde silah atılmaması üzerine Kaymakam Uludağ ile ilçe emniyet amiri ve ilçe jandarma komutanı, düğününde silah atılmayan Hasan Aydemir’e teşekkür belgesi verildi. Konu ile ilgili kaymakamlıktan yapılan açıklamada, “Kaymakamımız Ali Can Uludağ, hemşehrimiz Hasan Aydemir’e düğününde silah atılmasına müsaade etmeyerek hassasiyet göstermesi, emniyet güçlerimize olan desteklerinden ve örnek davranışından ötürü Teşekkür Belgesi vermiştir” denildi.

Haber: Burak Can