TALEP VE ÖNERİLER DİNLENDİ

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, MHP Kırıkkale İl Başkanı Av. Murat Abalı, MHP Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut ve teşkilat yöneticilerinden oluşan heyet seçimleri tamamlanan meslek odalarını ziyaret ederek yeni seçilen oda başkanlarını tebrik etti. Ziyaretlerde meslek odalarının yöneticileri ile bir süre sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen MHP heyeti, oda yöneticilerinin sorularını cevaplandırdı.

 MHP HEYETİ SEÇİMİ TAMAMLANAN ODALARI TEBRİK ETTİ

Ziyarette heyet Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Odası Başkanı Can Ahmet Uyar, Servis Araçları ve Nakliyeciler Odası Başkanı Behsat Yerlikaya, Kahveciler Odası Başkanı Adnan Çatalok, Sebzeciler Odası Başkanı Orhan İba, Minibüsçüler Odası Başkanı İshak Gençer, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Köksal Tonga ve Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik´i tebrik ederek görevlerinde başarılar dilediler.

SORUNLARI DİNLEYİP, NOT ALDILAR

Kırıkkale Demir Çelik Fabrikası personel alacak Kırıkkale Demir Çelik Fabrikası personel alacak

MHP Kırıkkale Milletvekili Halli Öztürk ziyaretle ilgili yaptığı acıkmada, “Yeni seçilen İl Başkanımız Murat Abalı ve Merkez İlçe Başkanımız Faruk Akbulut ile beraber yeni seçilen ve yeniden güven tazeleyen oda başkanlarımızı hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerinin sorunlarını dinleyip not alıp, il teşkilatımız ile birlikte çözüm yollarını arayacağız. Biz dün olduğu bugünde yeniden güven tazeleyen ve yeni seçilen başkanlarımıza hayırlı olsun ziyaretlerimizi sürdürüyoruz”

 MHP´Yİ YOĞUN BİR SÜREÇ BEKLİYOR

MHP´li Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi´nin bundan sonra sahada her yerde her zaman olacağını söyleyerek, “Amaç Cumhur İttifakı´nın 2023´deki başarısıdır. 2024´teki yerel yönetimlerde de başarılı olmak için bugün bir start verdik.  Milliyetçi Hareket Partisi bundan sonra şahlanışa geçecek. Bugünden sonra MHP her mahallede ve her sokakta olacaktır. MHP´yi bundan sonra çok yoğun bir süreç bekliyor” diye konuştu.

 BAŞARIMIZIN SESİNİ HEP BİRLİKTE DUYACAKSINIZ

MHP bugün hem Türkiye´de hem de Kırıkkale´de oldukça güçlü bir parti olduğunu dile getiren Milletvekili Öztürk, “Bizim bundan sonraki başarılarımızın sesini hep birlikte duyacaksınız” dedi.  MHP İl Başkanı Murat Abalı ise ziyarette güven tazeleyen ve yeni seçilen oda başkanlarına ‘hayırlı olsun´ dileklerini ileterek, meslek odalarının toplumda önemli görevlere sahip olduklarını kaydetti.

 MESLEK ODALARIMIZI ÖNEMSİYORUZ

Başkan Abalı, “Meslek odalarımız üyelerinin hak ve hukukunu korumaları ve onları yapılan yasal değişikliklerden haberdar etmeleri anlamında çok önemlidir. Odalarımız ayrıca, günümüzün rekabetçi ortamında üyelerine her türlü bilgi ve eğitimi sunarak, onları ekonomik olarak zarara uğramalarının önüne geçiyor. Bunun için bizlerde meslek odalarımızı önemsiyoruz' dedi. Oda başkanları ise üyelerinin yaşadıkları sorunları aktardılar. Haber: Kenan Kuzucu