KIRIKKALE MİSAFİRPERVERLİĞİ

Road Race Kırıkkale 2.2 UCI yarışmaları nedeniyle Kırıkkale’de tarihi günler yaşanıyor. 12 farklı ülkeden 100’den fazla bisikletçinin katılacağı yarışlar yarın başlarken, şehirde renkli günler yaşanıyor. 100’den fazla sporcu Kırıkkale’nin tarihi, kültürel yerlerini ziyaret ederken, Kırıkkale esnafına da katkı sunuyor. Kırıkkale’nin tanıtımı açısından tarihi bir önem taşıyan Road Race Kırıkkale 2.2 UCI yarışmaları “Olimpik Pedallar Anadolu’nun Kalbinde” mottosuyla yapılıyor. Kırıkkale’nin tanıtımına büyük katkı sunan yarışmalar aynı zamanda şehirde renkli günlerin yaşanmasına da vesile oluyor. Sporcular Kırıkkale insanı ve esnafından memnuniyetini dile getirirken, Kırıkkale misafirperverliğinden çok memnun olduklarını ifade ediyorlar.

KARLILIK OLARAK GÖRMÜYORUZ

Yarışmalar nedeniyle Kırıkkale’ye gelen sporcuların 50’si Kırıkkale’de Firuze Beyaz Saray Otelde misafir ediliyor. Yarışmacılarla yakından ilgilenen İşletme sahipleri, hem Kırıkkale’nin tanıtımına katkıda bulunmak, hem memnuniyeti sağlamak adına sporcuların her şeyiyle ilgileniyorlar. İşletme sahiplerinden ünlü sanatçı Ahmetcan Yeşil “Şehrimiz adına mükemmel günler yaşanıyor. 12 ülkeden 100’ün üzerinde sporcuyu Kırıkkale’de ağırlamak, uluslararası bir yarışmaya ev sahipliği yapmak çok büyük bir başarı. Emeği geçen herkese teşekkür etmek gerekiyor. Elbette misafirlerimizin Kırıkkale esnafına katkısı var ancak ne biz nede diğer esnaflar bunu karlılık olarak görmüyor, Kırıkkale’nin misafirperverliğini göstermek için görev kabul ediyor. Otelimizde misafir ettiğimiz 50 yabancı sporcumuz var, personel sayımızı artırdık, kendimiz 24 saat otelde kalıyoruz neye ihtiyaçları varsa karşılamaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR EDERİZ

Ilıcalı taraftarı sevindirdi! Maç şifresiz yayımlanacak! Ilıcalı taraftarı sevindirdi! Maç şifresiz yayımlanacak!

50 Yabancı misafiri ağırlayan Firuze Beyaz Saray Otelin diğer işletmecisi Mehti Tekeli ise “Bu harika organizasyonu yapan Kırıkkale Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu’na ve Bisisklet Federasyonu As Başkanı hemşehrimiz Bahattin Akyön’e çok teşekkür ederiz. Kırıkkale’miz için çok önemli bir proje. Bu projenin bir parçası olmak bizlere gurur veriyor. Otelimizde konaklayan misafirlerimiz sporcu oldukları için, bütün oteli onlara uygun hale getirmek için tüm altyapıyı sağladık. Hem rahat dinlenebilmeleri, hem doğru beslenmeleri için bütün önlemleri aldık. Olaya kesinlikle ticari bakmıyoruz, Kırıkkale’nin misafirperverliğini göstermek adına kendimize bir misyon belirledik. Bu misyon doğrultusunda konuklarımızın her sorunuyla ilgilenmeye çalışıyoruz.” Dedi.

Haber: Çağlar Atmaca