TESADÜFİ GALİBİYET DEMİŞTİ

TFF 1. Ligde sezonu 4. Sırada tamamlayarak play oflara kalan Bodrumspor, play of müsabakalarında Arda Turan’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpsporu eleyerek finale kaldı. İlk müsabakada Eyüp’e 1-0 mağlup olan Bodrum rövanş maçında 2-0 galip gelerek finale kaldı. Süper lige çıkma yolunda büyük avantaj yakalayan Bodrum, 2016-2017 sezonunda 3. Ligde Kırıkkale ile aynı gurupta yer alıyordu. O sezon Kırıkkale ligde sonuncu olarak küme düşerken, Bodrum birinci olarak 2. lige yükselmişti. Kırıkkale ise o sezon küme düşmüş, Bölgesel Amatör Ligde yeni sezona başlamıştı. 2016-2017 sezonunda iki sefer karşı karşıya geldiğimiz Bodrumspor’u, deplasmanda temsilcimiz 1-0 yenmiş, teknik direktör Alaattin Çiçek, galibiyeti tesadüfi olarak yorumlamış ve bu yorum tepkilere neden olmuştu.

YENİDEN YAPILANIYORUZ

Kırıkkalegücü’nün rakibinde durum karışık! Maç öncesi para topluyor! Kırıkkalegücü’nün rakibinde durum karışık! Maç öncesi para topluyor!

2017-2018 sezonunda Kırıkkale BAL liginde mücadele ederken Bodurum, 2. Ligde mücadeleye başladı ve geçen 5 yıllık sürede süper ligin kapısına kadar ilerledi. Bodrum süper lig yolunda ilerlerken, Kırıkkale ise pandemi sezonunda 3. Lige çıktı ve 3 sezondur 3. Ligde mücadele ediyor. Bu sezon 3. Ligi 11. Sırada tamamlayan Şimşekler kongre kararı alırken, yeniden yapılanmaya gidecek. 26 Haziran’da yapılacak olan kongrede yeni başkanını seçecek olan Şimşekler, hemen transfer çalışmalarına başlayarak gelecek sezonun kadrosunu kuracak. Haber: Çağlar Atmaca