GÜNCEL HABERLER

Dölek ve Kartal ailelerinin mutlu günü

Abone Ol

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Kadriye-Yakup Kartal’ın kızları Sema, Kırıkkale’nin tanınmış ailelerinden Latife-Yaşar Dölek’in oğulları Ramazan, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Gerçekleştirilen düğün töreninde gelenek ve kültüre yönelik renkli bir atmosferin yaşanmasına da sahne oldu. Birbirinden güzel anların oluştuğu düğünde, genç çiftler ömür boyu sürecek olan mutluluğa yelken açtılar.

MUTLULUKLARINA ORTAK OLDULAR

Düğüne katılan bürokrasi, siyası, sivil toplum kuruluş temsilcileri, kamu kurum il müdürleri, esnaf ve iş adamları ve çeşitli bölgelerden katılan aile yakınları, eş ve dostları Kartal ve Dölek ailelerinin mutluluğuna ortak oldular. Sevenlerinin ve dostlarının bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadığı düğün töreninde, her iki ailede misafirlerini kapıda karşılayarak hoş geldiniz temennisinde bulundular.

EVLİLİK CÜZDANI GENÇ ÇİFTE VERİLDİ

Düğün töreninde kıyılan nikahın ardından şahitleri genç çiftin ömür boyu sürecek mutluluğuna şahitlik ettiklerini bir kez daha beyan ettiler. Daha sonra evlilik cüzdanı genç çifte takdim edildi. Bir baba olarak gururlu olduğunu belirten Yaşar Dölek, her iki tarafından da genç çiftin mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını ifade etti. Dölek, “Bu mutlu günümüzde bizleri onurlandıran, gururlandıran herkese sonsuz teşekkür ederiz. Oğlum Ramazan ve kızımız Sema’nın evliliklerinin ömür boyunca sağlık, huzur ve güzel şekilde geçmesini temenni ediyorum” dedi.

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Kıyılan nikâhın ardından genç çifte ömür boyu mutluluk temennisinde bulunularak, günün anısına her iki aile genç çiftlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Kartal ve Dölek ailelerini yalnız bırakmadı. Yöresel müzikler eşliğinde davetliler, genç çiftle birlikte doyasıya eğlendi. Bizlerde Manşet Gazetesi ailesi olarak Sema-Ramazan çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

Haber Merkezi