Yaklaşık iki ay verilen aranın ardından Bölgesel amatör Lig kaşılaşmalarının ikinci devresi bu hafta sonu başlıyor. Kırıkaklespor7unda yer aldığı 6. Grup maçları bu hafta sonu oynanacak. Temsilcimiz Kırıkkalespor ikinci devrenin ilk maçında kayseri temsilcisi yolspor7u konuk edecek. Kırıkkalespor'da hedef ligin ilk devresinin son haftasında yaşadığı başarılı grafiği devam ettirmek. Ayrıca ilk devre oyanan maçta mağlup olduğu rakibinden rövanşı almak.

İyi başlamalıyız

İkinci yarı hazırlıklarını Türk Metal Sendikasına ait Büyük Ankara otelde yaptığı kamp çalışması ile hazırlanan kırmızı lacivertiler kampı tamamlayarak önceki gün Kırıkkale'ye geldi. Kampın ilk günlerinde hava şartları nedeniyle iyi çalışamadıklarını daha sonraki dönemde ise bu açığı kapattıklarını belirten teknik Patron Nihat Baran ikinci devre maçları için hazır olduklarını söyledi. Baran Türk Metal Sendikası yetkililerine kamp için teşekkür etti. Kırıkkalespor'un hedefinin şampiyonluk olduğunu bunun için hiç maç ayırmadan tüm maçları kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi. Baran 'İkinci yarıya en iyi bir şekilde hazırlandık. Kendi sahamızda Kayseri Yolspor maçı var. Kendi evimizde oynayacağımız ilk maçı kayıpsız atlatarak ve ikinci devreye iyi başlamak istiyoruz. Lik devrede yakaladığımız olumlu havanında devamını istiyoruz' dedi.

Destek olsunlar

Teknik Patron Baran taraftarlardan takımlarını 90 dakika boyunca desteklemelerini isteyerek ' Taraftarlarımız bizim on ikinci oyuncumuz. Sahada yer alan futbolculara verecekleri destekle gücümüzü güç katacaklardır. Onlardan isteğim taşkınlık yapmadan sahada yer alan almayan tüm futbolcularımızı desteklemeleri. Olumsuz bir hareket bile yapsalar alkışlamaları. Kayseri Yol maçında verecekleri destekle üç puan alacağımıza inanıyorum' şeklinde konuştu.

Kritik maçta ilk yarı sona erdi! Kritik maçta ilk yarı sona erdi!

*/*/*/*/

SAHA: Fikret Karabudak

KIRIKKALESPOR

Tayfun

Emre

Yasin

Sabri

Celal

Gökhan

Veysi

Muhammet

Bahri

Ufuk

Cansın

KAYSERİ YOLSPOR

Emre

Levent

Fikri

Tugay

Ümit

Mehmet

Onur

Mahmut

Selahattin Enes

Ozan Kaan

Yakup