BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Terör örgütü mensupları tarafından geçtiğimiz hafta Ankara´da 28 vatandaşımızın şehit olduğu patlama sonrası Türkiye Emekliler Derneği yönetimi adına Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, kınama mesajı yayımladı. Aytekin, “Türkiye´nin kalbi Ankara da düzenlenen 28 kişinin şehit edildiği akabinde Diyarbakır da tuzakla şehit edilen askerlerimiz ve polislerimiz için Allah tan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyoruz” ifadesinde bulundu.

 

Çay sevdası hastanelik etti! Çay sevdası hastanelik etti!

ANALARIN GÖZYAŞLARINI UNUTMUYORUZ

Aytekin kınama mesajında, “Ülkemizi bölmek parçalamak isteyen emparyelis güçler servle ülkemizi bölemediler içlerindeki bu kini taşeron güçler vasıtası ile yapmak istiyorlar Bu taşeranlar içimizde PKK dışımızda YPG Bu güçler haince ve kahpece çeşitli tuzaklar kurarak vatan evlatları çocuklarımız torunlarımızı şehit etmektedirler. Biz emekliler şehitlerimizin çocuklarının eşlerinin baba ve annelerinin gözyaşlarını unutmuyoruz.

 

KURSAKLARINDA KALACAKTIR

“İcabında ülkemizi haince bölmek isteyenlere karşı torunlarımızın ve çocuklarımızın yanında savaşmaya ve mücadeleye hazırız bunu bölücüler böylece bilsinler istiyoruz. Türk milleti olarak bizim ruhumuzda Çanakkale ve kuvveyi milliye ruhu bulunmaktadır. Ülkemizi bölmek isteyenlerin sevinçleri kursaklarında kalacaktır.”

 

ÜLKEMİZİN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ

“2016 yılında cumhuriyetin değerlerini demokratik sistem içinde yaşamanın kıymetini bilmeliyiz. Türkiye´nin çevresi olan ülkelerde iç savaş büyük bir tehlike arzetmektedir. İçsavaş bir ülkenin çöküşü demektir. Ülkemizin kıymetini bilmeliyiz. Ulu Önder büyük Atatürk ün en önemli sözü olan ve dünya barışı için büyük önem taşıyan yurtta sulh dünyada sulh ilkesi dış politikamız için temel alınmalıdır.”dedi.