Valilik girişinde Kolat tarafından karşılanan Orgeneral Yörük, Kırıkkale Valiliğine nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirterek, bütün vatandaşları saygı ve sevgiyle selamladığını söyledi. Kırıkkale'deki birliklerin denetimi için geldiğini söyleyen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, denetim sonunda da Vali Kolat'a da nezaket ziyaretinden bulunmak istediğini ifade etti. Vali Kolat ise konuşmasında, 'Komutanım gerçekten de büyük nezaket gösterdi. Valiliğimizi şereflendirdiler. Orgeneral Yörük`e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum' dedi.

Halkımıza selam

Konu hakkında Orgeneral Yörük 'Kırıkkale'deki birliklerin denetimi için geldik. Denetim sonrasında da sayın valimize nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Bütün vatandaşlarımızı sevgi ve saygıyla sayın valimiz nezdinde selamlıyorum' şeklinde konuştu. Vali Ali Kolat ise Orgeneral Yörük'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarı diledi. Yörük ve Kolat`ın görüşmesi basına kapalı olarak devam etti. Ziyarette, Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Korgeneral Mustafa Kemal Alataş ve İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut da hazır bulundu.

Ormanlar için birlik oldular!  Yangınları tetikleyen atıklar tek tek toplandı Ormanlar için birlik oldular! Yangınları tetikleyen atıklar tek tek toplandı