Bugün Kırıkkalespor'da kongre günü. Kongre saat 14:00'da kulüp binasında yapılacak. Kongreye tüm üyelerin katılımı bekleniyor. Geçtiğimiz aylarda ortaya atılan söylentilerin aksine Kongre'de tek aday var. Mevcut Kulüp Başkanı Metin Karakuş. Başkan Metin karakuş kongre öncesi gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Yönetim değişecek

Kulüp Başkanı Metin Karakuş kongrede yönetim kurulunda değişikliğe gideceğini söyledi. Karakuş geçtiğimiz aylarda kulüp başkanlığı için bazı isimlerin ortaya atıldığını ancak bu zamana kadar hiçbir adayın çıkmadığını söyledi. Karakuş' Daha önce de söyledim Kırıkkalespor'u Şampiyon yapmadan bu görevi bırakmak istemiyorum. Geçen sene çok çabaladık. Ekonomik sıkıntılar bizi çok zor durumda bıraktı. Ekonomik sıkıntıların nereden kaynaklandığın defalarca dile getirdim. Tekrar etmeme gerek yok' ifadesini kullandı. Başkan Karakuş kongrede yönetim kurulunda revizyona gideceğini belirterek ' Yönetim kurulunda yeni arkadaşlarımız görev alacak. Bazı arkadaşlarımıza teşekkür ederek yönetim dışında olacaklar. Ama bu arkadaşların Kırıkkalespor'a hizmetlerini devam edeceğine inanıyorum' şeklinde konuştu.

U18 Türkiye Şampiyonası Kırıkkale’de devam ediyor U18 Türkiye Şampiyonası Kırıkkale’de devam ediyor

Santrafor ihtiyacımız var

Kulüp Başkanı Metin karakuş yeni sezon öncesinde takıma 11 transfer yaptıklarını bu transferlerin büyük bir kısmını son iki sezondur grupta isimlerinden söz ettiren futbolcular olduğuna dikkat çekti. Karakuş ' geçen seneye göre alternatifi bol ve güçlü bir takım olduk. Bundan kimsenin şüphesi yok. Transfer ettiğimiz futbolcuların Kırıkkalespor yapısına uygun arkadaşlık dostluk ortamına ayak uyduracak takımı için sahada elinden geleni yapacak karakterde olmasına dikkat ettik. Teknik kadro ile transferleri görüşerek fikir birliğine vararak yaptık' ifadesini kullandı. Başkan Karakuş santrafor bölgesine bir transfer yaparak transferi bitirmek istediklerini ihtiyaçları olduklarını ancak ekonomik olarak büyük sıkıntı nedeniyle kara kara düşündüklerini söyledi. Karakaş ' Görüştüğümüz bir çok futbolcu var. Hepsi kaliteli futbolcu. Biz nokta transfer yapalım. Takımın gol yükünü çeksin kaliteli bir isim olsun diye düşünüyoruz.Ancak ekonomik olarak sıkıntımız var. Bunu da göz ardı edemiyoruz' şeklinde konuştu.

Beklediğimiz toplantı daha gerçekleşmedi

Kulüp başkanı metin Karakuş Ramazan bayramında AK Parti'de yapılan bayramlaşma törenin de Milletvekili Oğuz Kağan Köksal tarafından belirtilen kulübün geleceğinin ele alınacağı ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın da katılacağı toplantının yapılmadığını söyledi. Başkan Karakuş ' Biz raporlarımızı Sayın Milletvekilimize ilettik. Toplantının yapılması için dört gözle bekliyoruz. Toplantı olursa dilimiz döndüğünce elimizdeki belgelerle sıkıntının nereden kaynaklandığı neler yapılaması gerektiğini anlatacağız' şeklinde konuştu.