BAKAN KOCA AÇIKLADI

Aralarında Kırıkkale´nin de bulunduğu Orta Anadolu´da COVİD-19 vaka sayısı diğer bölgeleri geride bırakırken, vaka sayılarındaki artış endişe yaratıyor. Günlük vaka sayısı 200´leri geçen Kırıkkale´de Covid-19 kaynaklı ölümlerde de bir artış yaşandığı gözleniyor. Diğer taraftan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı´nın ardından, Türkiye genelinde ve iller bazında yatak doluluk oranlarının verilerini açıkladı. Bakan Koca´nın açıklamalarına göre Kırıkkale´de yoğun bakım doluluk oranı yüzde 55,92 olarak gerçekleşti.

Fırında korku dolu anlar! Kıyma makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu! Fırında korku dolu anlar! Kıyma makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu!

ZİYARETLERİ BİR SÜRE ERTELEYELİM

Kırıkkalelilere çağrıda bulunan yetkililer “maske-mesafe ve hijyen çok önemli. Akraba ziyaretlerini bir süre erteleyelim. Maskesiz adım atmayalım, sosyal mesafe kuralına uyalım. Mecbur değil isek dışarıda kapalı ve kalabalık riskli ortamlara girmeyelim. Sonbahara girerken tüm dünyayı tehdit edecek bir riske yaklaşıyoruz. Grip vakaları salgın açısından çok sakıncalıdır. Grip hastalığın yayılmasını, hapşırma ve öksürmelerle yaygınlaştırır. Bunun için herkes daha dikkatli olmalı” ifadelerine yer verdi. Haber: Kenan Kuzucu