Delice Belediyesi  içme suyu şebeke yenileme çalışmalarına devam ediyor. İmar planı daha önceden yapılmış ancak alt yapı çalışması yapılmamış alanlarda çalışmalar başlatan Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, su ve kanalizasyon çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

 

HER ŞEY DELİCE İÇİN

Göreve geldiği günden bugüne kadar Delice için çalışan Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. İçme suyunun güçlendirilmesinden dolayı ve sağlıklı su temin edebilme adına çalışmalarına devam eden Delice Belediyesi, Fatih Mahallesi´nde yeni şebeke suyu çalışmalarına başladı.

 

Keskin’de Gençlik Şöleni coşkuyla kutlandı Keskin’de Gençlik Şöleni coşkuyla kutlandı

DELİCE GELİŞİYOR

Doğalgazın gelmesi ile birlikte gelişen ilçenin alt yapısının hazır hale geleceğini belirten Başkan Özdem, “Fatih mahallemizin alt yapısını hazırlıyoruz. İçme suyu ve kanalizasyon problemini çözüyoruz. Gelişen ilçemizde yeni yerleşim yeri kuracak olan vatandaşlarımız alt yapı sorunu yaşamayacağız. Yani biz problemi şimdiden çözüyoruz”

 

ADIM ATMADIK MAHALLE BIRAKMIYORUZ

Ekipler, “Delice Belediye Başkanımızın direktifleriyle altyapı çalışmalarımız gece gündüz sürüyor. Başkanımız Turgut Özdem´in ‘Altyapısı tamamlanmamış mahalle kalmayacak´ şiarını bizatihi sahada hayata geçirerek adım atmadık mahalle bırakmıyoruz“ ifadelerini kullandılar.

 

TEŞEKKÜRLER TURGUT ÖZDEM

Delice halkı ise Başkanları Turgut Özdem´e teşekkür ederek, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Göreve geldiği günden bugüne kadar gece gündüz demeden Delice için çalıştı. Her derdimizde, sevincimizde yanımızda oldu. Şimdi ise Delice´yi geleceğe hazırlayacak projeler üretiyor. Kendisine yürüdüğü bu yolda başarılar diliyoruz” dedi. Haber: Kenan Kuzucu