Yeniden Refah Partisi Kırıkkale merkez ilçe teşkilatı birinci olağan kongresini gerçekleştirdi. 76 delegenin oy kullandığı başkanlık seçiminde milli sporcu Mustafa Ayten, Yeniden Refah Partisi´nin merkez ilçe başkanı oldu.

 

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ

Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan Yeniden Refah Partisi, Kırıkkale´de ilk kongresini merkez ilçe kongresiyle gerçekleştirdi. Gözde Düğün Salonu´nda gerçekleştirilen kongreye; Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Arif Erdal, İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, parti yönetimi ile çok sayıda davetli katıldı. Kur´an-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı.

 

ÜLKEMİZİN VE MİLLETİMİZİN MENFAATLERİ

Birlik ve beraberliğin sergilendiği kongrede divanın belirlenmesinin ardından yapılan faaliyetler hakkında rapor açıklandı. Daha sonra konuşma yapan merkez ilçe başkanı Ayten, “50 yıl önce bir çiçekle başlayan baharı yeniden harekete geçirmek ve milli görüş hareketini şahlandırmak için yola çıktık. Siyasetin ülkemizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda uzlaşmacı, yapıcı bir kurum haline dönüşmesine öncülük edeceğiz. Bütün siyasi partilere ülkemize yaptıkları doğru ve yararlı hizmetleri için teşekkür ve tebrik edeceğiz. Eksikliklerini ve hatalarını yapıcı bir dil ile ortaya koyacağız. “

 

HAKLI OLANIN GÜÇLÜ OLDUĞU ADİL BİR DÜNYA

“Milletimizi milli ve manevi değerlerimiz etrafında birleştireceğiz.  Devlet-millet kaynaşmasını temin edeceğiz. Her ne şart altında olursa olsun hak ve adaletten kesinlikle ayrılmayacağız. Güçlü olanın haklı sayıldığı değil, haklı olanın güçlü olduğu adil bir dünyanın kurulması için çok çalışacağız. İnsanı merkeze alan hak ve adalet ekseninde kendi kaynaklarıyla üretime odaklanmış, devleti, özel sektörü ve milleti her türlü ekonomik sömürü ve israfın ortadan kaldırıldığı, istikbali güçlü, dışa bağımlı olmayan yerli ve milli ekonomik sistemi kuracağız” dedi. Konuşmaların ardından merkez ilçe başkanını belirlemek üzere oy kullanıldı.

 

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

Yahya Pekdoğan

Enes Furkan Acar

H. Alparslan Pehlivanlı

İlhan Koyuncu

Mehmet Erol

Tuncay Yalçı

M. Nuri Altın

M. Raşit Dündar

Kırıkkaleli Şehit Ümit Çelik dualarla anıldı Kırıkkaleli Şehit Ümit Çelik dualarla anıldı

Mustafa Tekin

Oğuz Kaan Altın

Samet Şahin

Serkan Atasayar

Erkan Dündar

Şakir Akay

Samet Şahal