ESNAFA ÇAĞRIDA BULUNDU

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci, gazetemize gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kırıkkale´nin esnafı için çalışan Başkan Cebeci, “Tekrar kapanma olursa, özellikle kirada olan esnaf çok zora düşecek. Bütün esnaf ve sanatkarımdan rica ediyorum, alınan tedbirlere ve kurallara uyalım, uymayanları da uyaralım. Bugün devletimiz izin verdi, iş yerlerimiz açık ve en azından çorba kaynıyor”

 

Balışeyh Belediyesi’nde değişim devam ediyor! Bu sefer de logo değişti! Balışeyh Belediyesi’nde değişim devam ediyor! Bu sefer de logo değişti!

SON GÜN 30 NİSAN

Son olarak Başkan Cebeci, “Bu aşamada Esnaf ve Sanatkarımıza 1 Mart 2021 tarihinden önce kooperatife borcu olup, takibe intikal eden ortaklarımızın 30 Nisan 2021 tarihine kadar başvurmaları kaydıyla borçlarına yeniden yapılandırma yapılacaktır. Yapılandırma borcunu defaten ödeyenler için gecikme faizleri silinerek faizsiz tahsil edilecektir”

 

18 AYA KADAR TAKSİT İMKANI

“Şayet günü geçmiş ve takibe intikal etmiş kredi borçlarını 18 aya kadar taksit talebinde bulunan ortaklarımızın takip borçlarına (asıl borç) tutarına yüzde 10 basit faiz uygulanacak ve bir taksiti peşin alınmak kaydıyla 18 eşit taksitle tahsil edilecektir.  Yapılandırmadan faydalanmak isteyen ortaklarımızın müracaatlarını son güne bırakmadan kooperatifimize gelerek yapmalarını önemle rica ediyoruz” dedi. Haber: Kenan Kuzucu