Kırıkkalegücü, Çağdaş Çavuş ile görüşüyor Kırıkkalegücü, Çağdaş Çavuş ile görüşüyor


Zirve adayları tökezledi

Kırıkkalespor'un bay geçtiği haftada grup maçları ilginç sonuçlara sahne oldu. Geçtiğimiz hafta Kırşehir deplasmanında berabere kalan ancak Kırşehirspor'un bu maçta kural hatası yapmasından dolayı 3-0 hükmen galip gelen Zara Belediyespor bu sonuçla haftaya lider girmişti. Lider Zara Belediyespor dün Bağlum deplasmanında ummadığı bir sonuç aldı. Keçiören Bağlumspor'dan Özkan'ın 35. Dakikada atığı gole karşılık vermeyen kırmızı siyahlılar maçtan 1-0 mağlup ayrıldı. Liderin yakın takipçisi Altındağ Belediyespor ise zorlu Yozgat deplasmanında darmadağın oldu. Konuk takımdan Kaleci Hakan ve defans oyuncusu dursun Ali'nin çift sarı kattan kırmızı kart gördüğü maçta ev sahibi ekip rakibin 16.dakikada Deniz, 67. Dakikada penaltıdan Hakkı 90. Dakikada Selim7in attığı gollerle 3-1 yenmesini bildi.

Düşme hattı

Grupta düşme hattında yer alan takımlardan Kayseri temsilcilerinden gülen taraf Hacılar Erciyesspor oldu. Kayseri Yolspor'u 1-0 yenen Hacılar Erciyes aldığı bu galibiyetle ligde kalmayı başardı. Aksaray Sanayispor ise Sincan deplasmanında 2-0 mağlup olurken Sorgun Belediyespor'da Kırşehir'de Kırşehirspor'a 1-0 yenilmekten kurtulamadı.

Kaybettiğimiz puanlara bir kez daha üzüldük

İki hafta önce kendi sahasında oynadığı maçta Altındağ Belediyespor7a çok önemli iki puan kaybederek şampiyonluk şansını zora sokan kırmızı lacivertliler geçen haftada Kazan Belediyespor'a mağlup olarak Şampiyonluk şansını sonlandırmıştı. Ancak dün oynanan maçlarda alınan sonuçlara göre Kazan maçını kaybetmese idi Şampiyonluk şansı hala devam ediyor olacaktı. Ligde 4. Sırada yer alan Yozgatspor'un bile matematiksel olarak Şampiyonluk şansı devam ederken Altındağ maçında alınan beraberlikten sona her şey bitmiş gibi kalan haftaları hesaba katmayan temsilcimiz şimdi kaybettiği puanlara yanıyor.