Hokeyde Kırıkkale’ye büyük başarı! Hokeyde Kırıkkale’ye büyük başarı!

Ligde şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Kırıkkalespor en önemli sınavlardan birini yarın kendi saha ve seyircisi önünde Kazan Belediyespor´a karşı verecek.

Sezonun son final maçında sahaya mutlak galibiyet için çıkacak olan Kırmızı- lacivertliler 2015-2016 futbol sezonunu grup birincisi olarak tamamlayıp play-off ‘a giden yolda önemli bir engeli daha aşmış olacak.      

TAM BİR FİNAL

Sezonun son maçını kendi sahasında Başkent temsilcisi Kazan Belediyespor ile oynayacak olan Kırmızı- lacivertliler ligde son haftaya Yozgatspor´un 2 puan önünde girecek. 56 puana sahip olan temsilcimiz evinde oynamanın avantajını kullanıp sezonu grup lideri olarak tamamlamak istiyor. Kırmızı- lacivertlilerin en yakın takipçisi 54 puanlı Yozgatspor ise kendi sahasında ligden düşmeme mücadelesi veren Sivas Emniyetspor ile kozlarını paylaşacak. Yozgatspor bu maçta alacağı sonuç kadar Kırıkkalespor´un da rakibi karşısında alacağı sonucu heyecanla bekleyecek.

KOZUMUZ TARAFTAR

Türk Metal Kırıkkalespor´un bu maçta ki en büyük kozlarından birisi şampiyonluk inancı. Ligde alınan her galibiyet sonrasında biraz daha artarak yıllar öncesinin şampiyonluk havasını tekrar yakalayan taraftarının vereceği destek, galibiyete giden yolu da büyük ölçüde açacak. Bu sezon özellikle derbi maçlarında stadın tamamını doldurmaları ve takımlarına olan bağlılıklarından dolayı Türkiye gündemine oturan taraftarın bu maçta da tribünleri daha fazla doldurması bekleniyor.

_____________________________________________________________________________________________________________

HAKEMLER TRABZON BÖLGESİNDEN

 BAL ligi 2015-2016 Futbol sezonunun son hafta maçları yarın oynanacak karşılaşmalarla son bulacak. Grubunda lider olan ve play- off oynamak için mutlak kazanmak zorunda olan Şimşeklerde yarınki maçın hakemleri belirlendi.

 Yarın Saat 15.00 ‘de başlayacak karşılaşmayı Trabzon Bölgesi Ulusal Hakemlerinden Halil İbrahim Yıldırım yönetecek. Yıldırım´ın yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Muhammet Şentürk ve Muhammet Günaydın triyosu görev alacak.  Bu karşılaşmanın 4. Hakemliğini Giresun Bölgesi Hakemlerinden Mürvet Yavuztürk maçın gözlemciliğini ise Elvan Kuzaytepe yapacak.

 

 

---------------------------------------------------

MUHTEMEL KADROLAR

SAHA: FİKRET KARABUDAK

SAAT:15.00

TÜRK METAL KIRIKKALESPOR

41. KADİR KÜRŞAT DUYDU

93. MURAT ŞAHİN

3. SABRİ GÜMÜŞSOY

4. ADEM ERCAN

6. VEYSİ DURMAZ

8. BASHKIM SHALA

11. BAHRİ ARSLANLI

5. MUHAMMET ALİ KIZILKAYA

9. SERDAR KILIÇ

10. UĞUR KÜTÜK

7. ORHAN GAZİ KELCE

 

KAZAN BELEDİYESPOR

25. YİĞİT YILMAZER

2. NURİ ERDEM KUNDUZ

3. ALİ ERTEKİN

5. İBRAHİM USANIR

6. DOĞUKAN ŞENOL

7. MUSTAFA ÇAKIR

8. ERAY TOPÇUOĞLU

9. MUSTAFA ERDAL

10. FATİH AKMAZ

11. YUNUS KARABACAK

13. CELALETTİN İMAL