YAĞ SATIŞLARI SINIRLANDIRILDI

Enerji fiyatları, artan tarımsal girdiler ve kur farkı yanı sıra günlerdir süren Rusya – Ukrayna savaşı, ayçiçek yağının stoğunu ve fiyatlarını etkiledi. Stokların tükenme ve fiyatların daha da artma riskine karşı vatandaşlar marketlere akın etti. Birden fazla ayçiçek yağı alan vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Bazı marketlerde yağ satışı 1 adet ile sınırlandırıldı.

 ZAM ŞAMPİYONU

200 hacı adayı uğurlandı 200 hacı adayı uğurlandı

Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, “AK Parti zam şampiyonu oldu ve zam şampiyonu olarak devam edecekler. Ama vatandaşlarımızın bunları tarihin tozlu raflarına göndereceğine inanıyoruz. İktidarın sebep olduğu ekonomik kırılganlığı artık herkes hissediyor” diye konuştu.

 HAYALLER AY GERÇEKLER YAĞ KUYRUĞU

Son günlerde yapılan art arta zamlardan vatandaşın nefes alamaz hale geldiğini söyleyen İl Başkanı Altınışık, “AKP iktidarı geldiğinde ülkede kuyruklar yoktu. AKP´nin hayalleri ay´a inmekti. Şimdi ise vatandaşlar ay çiçek yağı kuyruğunda bekliyorlar. İşte AKP´nin eseri” dedi. Haber: Ersin Atasayar