VALİLİKLERE EK GENELGE GÖNDERİLDİ

İçişleri Bakanlığı´nın COVID-19 ile mücadele kapsamında yayınladığı yeni genelgeye göre hafta boyunca her gün ayrı konuda, ülke genelinde denetimler yapılacak.  İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliği´ne “Koronavirüs salgını” konulu ek genelge gönderdi. Genelgede, koronavirüs salgınıyla mücadelede gelinen aşamanın Sağlık Bakanlığı ile birlikte değerlendirilmesi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatları üzerine ek kararların alındığı ifade edildi.

 

VALİ SEZER BAŞKANLĞINDA KURUL TOPLANDI

Bu kapsamda İl Hıfzıssıhha Kurulu Vali Yunus Sezer´in başkanlığında toplandı. Toplantıda hafta boyuna yapılması gereken denetimler planlandı. Virüs salgını kapsamında önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Sezer, 450 personelin sahada etkin şekilde görev aldığını söyledi. Sezer, 'Hem maske hem mesafe hem de hijyen konusunda vatandaşlarımızda büyük bir algının oluşması bizleri mutlu ediyor. Az da olsa salgında kontrol sağlamış durumdayız. Ancak bu bizim için asla yeterli değildir”

Instagram geçici olarak nasıl kapatılır? Instagram geçici olarak nasıl kapatılır?

 

GEREKLİ ÖNEMLİ TEDBİRLER ALINIYOR

“Aynı zamanda eksik gördüğümüz noktalarda da İl Pandemi Kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda ilave tedbirler alıyoruz” dedi. Valilik sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda ise İçişleri Bakanlığımızın koronavirüs salgını konulu ek genelgesi doğrultusunda, ilimizde umuma açık istirahat ve eğlence yerleri başta olmak üzere kafe, restoran gibi yeme içme mekanlarına yönelik denetimlerimiz gündüz ve gece de devam etti” ifadesine yer verildi. Haber: Kenan Kuzucu