İYİ Parti İlçe Başkan Adayı Arap Osman Baran, İYİ Parti’ye olan ilginin günden güne arttığını söyledi. Baran, “Vatandaşımız artık AK Parti’ye güvenmiyor ve yapılacak olan ilk seçimde göndermek istiyor. Vatandaş kararını verdi. Partimize olan ilgi ise çığ gibi büyüyor” dedi.

Anormal Normalleşme (Köşe yazısı) Anormal Normalleşme (Köşe yazısı)

BAŞKAN ADAYI BARAN ÇALIŞMALIRINI SÜRDÜRÜYOR

4 Kasım’da yapılacak olan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığına aday olan Arap Osman Baran, çalışmalarını sürdürüyor. Parti çalışmalarını, kentin sorunlarını ve seçim sürecini gazetemiz Manşet’e değerlendiren Başkan Adayı Baran, son günlerde partiyi seçime götürecek kadroları oluşturmayı hedeflediğini söyledi.

İYİ PARTİ İKTİDAR OLACAK

Merkez ilçe seçimi öncesi açıklamalarda bulunan Baran “Süreç içinde yapılan çalışmalar ile demokrasiye inanan, parlamenter sisteme dönüşü sonuna kadar destekleyen İYİ Parti, artık dördüncü veya beşinci parti değil, olması gerektiği gibi iktidara oynayan parti görünümüne kavuşmuş durumdadır. Bunun için tek yapmaları gereken şey, doğru kişilerle ekip olarak durmadan çalışmaktır.  İYİ Parti ülke genelinde mahallelerde delege seçimleri ile başladığı örgüt seçimlerine tüm hızıyla devam ediyor. Önümüzdeki hafta sonu İYİ Parti Merkez İlçe Teşkilatı seçimi olacak. Biz Kırıkkaleli üyelerimizi delegelerimizi kongremize bekliyoruz”

HEDEFLERİMİZİ KOYDUK

Baran partinin çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, “Göreve geldiğimde genel merkezimize üye sayısı ile ilgili bir taahhüt vereceğim. Daha sonra gelip ilçe başkanları ile toplantı yapıp ve onlardan yılsonuna kadar kaç üye yapacakları ile ilgili taahhüt alacam. Hedeflerimizi koyduk. Daha önce çekindikleri için partiye üye olmaktan kaçınan insanların neredeyse her gün hem bireysel hem de gruplar halinde üyelik kaydını yapıyoruz. Vatandaşımız kararını vermiş durumda ve partimiz çığ gibi büyüyor. AK Parti’ye de kesinlikle güvenmiyor ve ilk seçimde göndermek istiyor”

EKONOMİMİZ TEPE TAKLAK     

Baran, zor günlerden geçen ülkenin artık AK Parti iktidarından kurtulması gerektiğini ifade ederek, “Ülke insanımız son aylarda hem maddi hem de manevi olarak çok yıprandı. Bunun sebebi ise AK Parti iktidarıdır. Artık ülkemiz insanı AK Parti ile bu ülkenin yönetilemeyeceğini net bir şekilde gördü. Ekonomimiz tepe taklak oldu. Dolar ve Euro aldı başını gitti. Paramızı pul eden, işçiyi, memuru, emekliyi ve esnafı geçinemez hale getiren ve adeta açlığa mahkum eden AK Parti iktidarı mutfakta yaşanan yangını bir tas su dökerek söndürmek istiyor. Ancak iş işten geçti”

 “VATANDAŞ KARARINI VERMİŞ DURUMDA”

Genel Başkanları Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti’nin vatandaşın umudu olduğunu hatırlatan Arap Osman Baran“Ülkemizin geçtiği sıkıntılı süreçte vatandaşımız gerçekten evine ekmek götüremez duruma geldi. Ülkenin bu kadar kötü yönetilmeyi hak etmediğini düşünüyor ve bunun sorumlu olarak da AKP ve MHP ittifakını görüyor. Özellikle son iki ayda ciddi anlamda AKP ve MHP’den kaçış var. Daha önce çekindikleri için üye olmaktan kaçınan insanlarımız neredeyse her gün hem bireysel hem de gruplar halinde partimize gelerek üyelik kaydını yaptırıyor. Partimize üye olurken neredeyse hepsi ‘Meral Akşener’e güveniyoruz. Ülkeyi bunların elinden kurtarın’ diyor. Açıkçası vatandaşımız kararını vermiş durumda ve partimiz çığ gibi büyüyor. AKP’ye de kesinlikle güvenmiyor ve ilk seçimde göndermek istiyor” dedi. Haber: Kenan Kuzucu